Wpis z mikrobloga

@Rosalinea: najlepsza i tak jest rozmowa Jaya z Kapslem - pięknie można zobaczyć przygnębiający obraz hotelu - wszyscy mówią tylko o finale, nikt nawet nie chce do basenu iść bo tylko dogadują się w grupkach - wychodzi na to że Kapsel, Jay i Eliza mają w------e, a reszta odlicza dni do finału. Po tej rozmowie spojrzałem inaczej na Kapsla i nie dziwię się że nie chce z żadną dziewczyną budować
  • Odpowiedz
@qtasik: Zdzir to dla mnie prosty fagas,bierze co może,z każdą wchodzi w relacje i wejdzie jeśli tylko widzi szansę że zaliczy
a Kasper jak dla mnie to taka primadonna w spodniach,
ma wręcz dziką radość że laski ,,lecą'' na niego choć pitoli z zbolała miną ale roześmianym wzrokiem że go to męczy ale np. jak kamyczki nie poszły do niego to zdziwko wielkie
jeden i drugi to bajerant ale zupełnie
  • Odpowiedz
@bubba222: ooo,no właśnie,jak mogłam to pominąć
mam wrażenie że Zdzirek kocha życie, typ co to uważa że ,,żeby życie miało smaczek to raz dziewczyna raz chłopaczek'' ,nie kryje się z tym
ale Kaspel to dla mnie taki dziwny typ i trudno go wyczuć,o co mu chodzi ,czego chce ,to że gracz to już dawno wiadomo,ale żeby nie zaliczyć macanka,pieszczot czy całusów z laskami z którymi tam był to coś z
  • Odpowiedz
@kipman1: słyszałam to, jutro może tu wrzucę dla rozjaśnienia sytuacji tym co nie oglądają relacji. Jeszcze fajna rozmowa Kapsla z JJ o Mery i Skunksie w tym się przewinęła.
  • Odpowiedz
@Amikamamy: Ja mam wrażenie, że kapsel tam bardzo liczy na finał, a że chce uchodzić za gracza, to marzy mu się walnąć kula - nie może się za bardzo angażować fizycznie, żeby nie wyjść na chama, że jakaś laske oszukał (nie do końca mu wyszło)
  • Odpowiedz