Z baby, która powinna być przymusowo zamknięta w Zakładzie Psychiatrycznym robi się celebryte i daje się jej nagrody. Widać w Platformie standary coraz to niższe. #bekazlewactwa #polityka #bekazpo #warszawa #4konserwy #neuropa
@Kryspin013: to mało powiedziane, ona lata praktycznie na każdą z nich i wdaje się w pyskówki. Z tym, że to jest serio najgorsza patologia. Chyba ma już parę spraw sądowych pozakładanych xdd
@Normie_Lurker: gościu, prawicowe bydło powiesiło na szubienicy wizerunki eruposlow, a ty się sapiesz do kobity, która protestuje przeciw pispolsce. Ładnie tam macie nasrane w tych łbach xD
a ty się sapiesz do kobity, która protestuje przeciw pispolsce
@boskakaratralalala: Bardziej mi chodzi o formę, że to nie jest protest, a zwykłe przepychanki i szarpanie się z policjantami. A PiS i jego media może to wykorzystać propagandowo, więc taki protest przynosi więcej szkód niż pożytku. O to mi chodzi
gościu, prawicowe bydło powiesiło na szubienicy wizerunki eruposlow
@boskakaratralalala: i jeszcze ziobrowska prokuratura, umorzyło śledztwo, robiąc jakieś fikołki,
@Normie_Lurker: ogólnie rzecz biorąc protesty na naszym podwórku są bardzo delikatne. W każdym innym kraju, w którym istnieje społeczeństwo obywatelskie, po wydarzeniach ostatnich lat latałyby już kamienie i koktajle mołotowa po mieście. A dowodem tego, jak jesteśmy jako naród wykastrowani, jest zwracanie uwagi na szarpiącą się z policją emerytkę.
@Nanuno: pytał cie ktoś o zdanie? xD póki nie było internetu takie lamusy jak ty udzielamy się tylko przy
W każdym innym kraju, w którym istnieje społeczeństwo obywatelskie,
@boskakaratralalala: Polskie społeczeństwo jest tak trochę średnio obywatelskie, jeszcze długa droga, a PiS robi co może, by zgnieść je w zarodku. Dlatego moim zdanie, takie osoby jak ta kobieta, to robią bardziej przysługę dla rządu.
@Normie_Lurker: kwestia optyki - dla jednych może być starą wariatką, a dla innych starszą panią inspirującą swoimi działaniami innych.
Co powinna robić w takiej sytuacji opozycja? Oczywiście kreować ją na bohaterkę, aby dać kontrę pisowskiej propagandzie, co jak widać po tym wpisie, ma właśnie miejsce.
Czy jest to słuszne działanie opozycji? Tak. Czy bardzo trudne, lub wręcz niemożliwe do wykonania? Tak.
#bekazlewactwa #polityka #bekazpo #warszawa #4konserwy #neuropa
@Nanuno: No ja cię proszę. Raz w roku git. Raz w miesiącu to jest czysty kult.
@Normie_Lurker: gościu, prawicowe bydło powiesiło na szubienicy wizerunki eruposlow, a ty się sapiesz do kobity, która protestuje przeciw pispolsce. Ładnie tam macie nasrane w tych łbach xD
@boskakaratralalala: Bardziej mi chodzi o formę, że to nie jest protest, a zwykłe przepychanki i szarpanie się z policjantami. A PiS i jego media może to wykorzystać propagandowo, więc taki protest przynosi więcej szkód niż pożytku. O to mi chodzi
@boskakaratralalala: i jeszcze ziobrowska prokuratura, umorzyło śledztwo, robiąc jakieś fikołki,
@Nanuno: pytał cie ktoś o zdanie? xD póki nie było internetu takie lamusy jak ty udzielamy się tylko przy
@boskakaratralalala: zgadzam się w 100%
@boskakaratralalala: Polskie społeczeństwo jest tak trochę średnio obywatelskie, jeszcze długa droga, a PiS robi co może, by zgnieść je w zarodku. Dlatego moim zdanie, takie osoby jak ta kobieta, to robią bardziej przysługę dla rządu.
Co powinna robić w takiej sytuacji opozycja? Oczywiście kreować ją na bohaterkę, aby dać kontrę pisowskiej propagandzie, co jak widać po tym wpisie, ma właśnie miejsce.
Czy jest to słuszne działanie opozycji? Tak. Czy bardzo trudne, lub wręcz niemożliwe do wykonania? Tak.