Aktywne Wpisy

adisoniusz +124
W dniu dzisiejszym drogą kupna stałem sie właścicielem mojego pierwszego elektronarzędzia, a mianowicie tej o to wiertarko-wkrętarki. Chetnych zapraszam do picia ze mną kompotu.
źródło: temp_file1637832353647697325
Pobierz
SunnO +212
Witam,
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta

@LIBED: szedłbym za radą kolegi albo spróbował odkurzaczem, jakąś małą końcówka żeby siła zasysu była dobra.
źródło: comment_1652079742PloN6m7TRFEUxfWVdxLmAV.jpg
Pobierz@Seszelek: kolega @LIBED ma racje. Żadne wlewania czy topienie czegokolwiek. Chcesz sobie jeszcze bardziej popsuć komputer? XD
@Argonzz: tnij ku*wa, tnij
@Seszelek: to zmienia postać rzeczy. One nie są plastikowe. Rozpuszczają się w wodzie. Bo one są od pochłaniania wilgoci.
Weź jedna z plecaka i wrzuć do wody, zobaczysz że się rozpuści.
Można inną strategię zrobić. Tylko nie wrzucaj całego lapka do wody xD