@RuchaczSpychacz: Często przegląd jest zależny od znajomości, szczególnie w mniejszych miejscowościach. Zresztą - nawet bez znajomości, zwyczajnie musiałem raz obiecać, że zrobię to i owo i pieczątka podbita X D Chociaż w moim w przypadku dotyczyło to światła cofania i ręcznego, a nie łysych opon. Ale z opowieści wiem, że wystarczy znajomość i pół litra ( ͡°͜ʖ͡°)
@jasha gorszych, jak jeździłem zaspawanym gruzem to dopóki opona nie pękła to się jechało. ( ͡º͜ʖ͡º) Inna sprawa, że przerabiałem miesięcznie z 10 kompletów xD
@RuchaczSpychacz: Na przeglądzie możesz mieć inne opony, albo te same przed zajechaniem, w końcu rok odstępu jest. Auto z tylnym napędem i młody kierowca praktycznie gwarantuje upalanie, a wtedy opona znika w moment
@Armo11: TARGUM: "Proponujemy Państwu wysokiej jakości opony bieznikowane wlasnej produkcji. Zostaly zaprojektowane i wyprodukowane zgodnie z obowiazujacymi standardami technologicznymi, dzieki czemu zapewniaja długi okres bezawaryjnego, bezpiecznego uzytkowania."
#polskiedrogi #samochody #bmw #ciekawostki #lublin
Źródło.
@Armo11: Co za przypadek. Dobrze, że nikogo na chodniku nie skosił (ಠ‸ಠ)
W ogóle w takim razie po są i po co płacimy za przeglądy.
Chociaż w moim w przypadku dotyczyło to światła cofania i ręcznego, a nie łysych opon.
Ale z opowieści wiem, że wystarczy znajomość i pół litra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Inna sprawa, że przerabiałem miesięcznie z 10 kompletów xD