Aktywne Wpisy
daeun +305
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
qew12 +51
Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem.
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
Fani Deppa po zaledwie 2 dniach obrony Amber - nawet jak przegra, to wygra xd
Jeśli jego zamiarem było przyjście do sadu jako zonobijca, a wyjście jako zonobijca gwalciciel, to rzeczywiście wygrana.
Fani Deppa wchodzą już w ostatnia fazę - pogodzenie się z obciążającymi dowodami
#heheszki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
W rzeczywistości jej adwokat wygłosił w jej imieniu oświadczenie wstępne przed złożeniem zeznań.
„Twierdzenie, że Heard powtórzył te słowa z Utalentowanego pana Ripleya , zostało zaprezentowane w mediach społecznościowych bez żadnych dowodów” – czytamy w raporcie z weryfikacji faktów. Ci, którzy
@Meritneit: Opieraj się tylko na dowodach sadu, a nie opinii jakiegos wykopka. Psycholog wynajęty przed Deppa stwierdził, ze ma borderline, ale nie mógł tego zdiagnozować w kilka godzin, a tyle ja widział. Podczas przesłuchania przyznał się, ze byl na obiedzie i drinkach w domu Deppa. Nastepny psycholog obalił te diagnozę i powiedział, ze psychiatrzy tez niczego takiego nie stwierdzili.
@banjo: Na razie chyba nic. Amber oskarżyła go o wykorzystywanie seksualne.
Jeden Psycholog potwierdził, ze była wykorzystywana seksualnie. Teraz czekamy na zeznania psychiatrów.
@Meritneit: Nie, co najmniej jeden psychiatra leczył ich razem. Zeznaje po stornie Amber, ponieważ uważa Deppa za głównego agresora.
Na wniosek sadu jesteś zwolniony z tajemnicy. Musisz mówić o wszystkim.
@Meritneit: Ale ona ma wielu świadków. Ma tez świadków, którzy widzieli siniaki, w tym lekarzy. Są smsy Deppa, w których się przyznaje. Nie ma watpliwości, ze