Wpis z mikrobloga

Fani Deppa podczas jego obrony - Wygra to

Fani Deppa po zaledwie 2 dniach obrony Amber - nawet jak przegra, to wygra xd
Jeśli jego zamiarem było przyjście do sadu jako zonobijca, a wyjście jako zonobijca gwalciciel, to rzeczywiście wygrana.

Fani Deppa wchodzą już w ostatnia fazę - pogodzenie się z obciążającymi dowodami

#heheszki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
podomka - Fani Deppa podczas jego obrony - Wygra to

Fani Deppa po zaledwie 2 dniach ...

źródło: comment_1651864768om4jD1qzDVoy9y3PKWgYNA.jpg

Pobierz
  • 62
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Meritneit: no ja się mu nie dziwię. Masz żonę kochasz ją, i ona nagle całemu światu mówi, że ją gwałciłeś butelką, #!$%@?ś etc. etc. Jedyne co Ci zostaje to smieszkować. Jest też inny wątek taki WTF. Ona zgłosiła restraint order na chyba 100 yardów po czym SAMA go znalazła, przyszła do jego pokoju hotelowego, i go nagrywała. I gadali sobie, on nie wiedział, że jest nagrywany. IMHO po tym audio widać,
  • Odpowiedz
  • 0
@Meritneit: Przecież to bez znaczenia. Tak samo jak zrobili aferę z marka korektora. Jakiś fan nawet poszedł do sadu powiedzieć o tym prawnikowi xd i co? I nic. Bo to nie ma znaczenia w procesie. Cały czas pojawiają sie takie wrzutki, bo trzeba jakos odciągnąć uwagę od obciążających faktów. Depp ma kasę, to płaci za takie akcje.
  • Odpowiedz
  • 2
@Meritneit: ona jest chora psychicznie. Ogarnij sobie socjopatów, jakiś seryjniaków oni też myślą, że są mądrzejsi niż cały pokój przeszkolonych agentów. Taki profil psychologiczny.
  • Odpowiedz
  • 1
@Meritneit: Okazało sie, ze to kolejny fake News. „Publikacja internetowa ujawniła, że ​​Heard nie mogła użyć cytatów z filmu (które są prawdziwe), ponieważ w ogóle „nie wygłosiła oświadczenia otwierającego”.

W rzeczywistości jej adwokat wygłosił w jej imieniu oświadczenie wstępne przed złożeniem zeznań.

„Twierdzenie, że Heard powtórzył te słowa z Utalentowanego pana Ripleya , zostało zaprezentowane w mediach społecznościowych bez żadnych dowodów” – czytamy w raporcie z weryfikacji faktów. Ci, którzy
  • Odpowiedz
  • 0
@podomka: nie rozumiem po co rujnują sobie kariery

@Meritneit: Opieraj się tylko na dowodach sadu, a nie opinii jakiegos wykopka. Psycholog wynajęty przed Deppa stwierdził, ze ma borderline, ale nie mógł tego zdiagnozować w kilka godzin, a tyle ja widział. Podczas przesłuchania przyznał się, ze byl na obiedzie i drinkach w domu Deppa. Nastepny psycholog obalił te diagnozę i powiedział, ze psychiatrzy tez niczego takiego nie stwierdzili.
  • Odpowiedz
  • 0
@podomka: oglądam Suzanne Marie jak streszcza i jeszcze jeden kanał, nie oglądam rozpraw. Co wyszło z deppem źle? O co chodzi z tym gwałtem?

@banjo: Na razie chyba nic. Amber oskarżyła go o wykorzystywanie seksualne.
Jeden Psycholog potwierdził, ze była wykorzystywana seksualnie. Teraz czekamy na zeznania psychiatrów.
  • Odpowiedz
  • 3
@Meritneit: taki zmysł. W sumie to, moja mnie wciągnęła w to, i też tak samo uważa. Internet też. IMHO to jest to w jaki sposób ona to robi. "Przedobrzyła". Jakby powiedziała, że no uderzył mnie w kłótni, ok uwierzył bym, ale ona zaczyna coś gadać o gwałtach, robienie niewolnicy seksualnej, gwałceniu butelką. I masz takie, że co?!. Później, że uciął sobie sam palec. Psy mu nasrały na łóżko. Etc. Etc. I
  • Odpowiedz
  • 0
@podomka: no okej, ale psychiatrzy to jej świadkowie, więc logiczne, że nie będą mówić nic o chorobie jej, czy się mylę?

@Meritneit: Nie, co najmniej jeden psychiatra leczył ich razem. Zeznaje po stornie Amber, ponieważ uważa Deppa za głównego agresora.
Na wniosek sadu jesteś zwolniony z tajemnicy. Musisz mówić o wszystkim.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@RexxarHell: jak tego słucham to jestem wrecz zszokowana, to co ona miała przezyc,.to jakiś dramat, no ale właśnie wszyscy widzieli jak wyglądał po rzekomym pobiciu, gdzie miała mieć złamany nos i inne obrażenia, nic się kupy nie trzyma. Jestem ciekawa jak sąd to rozstrzygnie
  • Odpowiedz
  • 1
@RexxarHell: Co Ty pieprzysz xd nie był w stanie udowodnić, ze ona ucięła mu palec. Jego lekarz zeznał, ze przeciął sobie w kuchni. Jego smsy to potwierdzają. Wylej sobie kubeł zimnej wody na głowę i zacznij mówić o faktach. Wszystko co napisales jest nieprawda. Wykopek ma internet i może sobie te kłamstwa łatwo zweryfikowac.
  • Odpowiedz
  • 0
@RexxarHell: jak tego słucham to jestem wrecz zszokowana, to co ona miała przezyc,.to jakiś dramat, no ale właśnie wszyscy widzieli jak wyglądał po rzekomym pobiciu, gdzie miała mieć złamany nos i inne obrażenia, nic się kupy nie trzyma. Jestem ciekawa jak sąd to rozstrzygnie

@Meritneit: Ale ona ma wielu świadków. Ma tez świadków, którzy widzieli siniaki, w tym lekarzy. Są smsy Deppa, w których się przyznaje. Nie ma watpliwości, ze
  • Odpowiedz