Aktywne Wpisy
lossless 0
Mirki mam taki mały problem ale bardziej natury czysto ludzkiej. Otóż dostałem kilka dni temu nowy PR do swojego projektu open source, ale raczej będę zmuszony go odrzucić no bo tak:
- nie działa
- kod jest c-----o napisany
- w ogóle się nie wpisuje w obowiązujące konwencje (tu akurat trochę moja wina, mogłem lepiej napisać dokumentację)
- zaproponowane featury i tak będą bezużyteczne w nowym releasie
No
- nie działa
- kod jest c-----o napisany
- w ogóle się nie wpisuje w obowiązujące konwencje (tu akurat trochę moja wina, mogłem lepiej napisać dokumentację)
- zaproponowane featury i tak będą bezużyteczne w nowym releasie
No
heksengerg +16
Opisy lepsze niż z policyjnych kartotek.
#ai
#ai
Czy wiecie, jak wygląda kwestia ciągłości otrzymywania polskich emerytur/rent/świadczeń pielęgnacyjnych/powiązanych dodatków w przypadku #przeprowadzka do innego kraju Unii Europejskiej?
Jak to ma się do formalnej zmiany miejsca zamieszkania - czy np. wystarczy zostawić sobie polski adres?
Jak po przeprowadzce zapewnić dostęp do ubezpieczenia zdrowotnego i koniecznej opieki medycznej dla osób starszych i niepełnosprawnych?
#uniaeuropejska #europa #medycyna #leczsiezwykopem #niepelnosprawnosc #swiadczenia #emerytura #renta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62728aa0ad261bf67469bd33
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę