Aktywne Wpisy
whitewolfik +376
Jeśli myśleliście, że już nic nie jest w stanie Was dzisiaj zaskoczyć, to poczytajcie to:
Służebność?
Na początku sierpnia przyszła korespondencja z sądu w sprawie #sluzebnoscwolfika . Sąd wraz z biegłym na posiedzeniu niejawnym wygenerował JEDENASTY wariant (ostrożnie!) drogi koniecznej. Sędzia postanowił, że pójdzie w opcję zasądzenia służebności przejazdu przez działki sąsiednie mniej więcej w obszarze dróg wyrysowanych w planie zagospodarowania przestrzennego po działce gminy, mojej oraz po polu sąsiada. Razem z
Służebność?
Na początku sierpnia przyszła korespondencja z sądu w sprawie #sluzebnoscwolfika . Sąd wraz z biegłym na posiedzeniu niejawnym wygenerował JEDENASTY wariant (ostrożnie!) drogi koniecznej. Sędzia postanowił, że pójdzie w opcję zasądzenia służebności przejazdu przez działki sąsiednie mniej więcej w obszarze dróg wyrysowanych w planie zagospodarowania przestrzennego po działce gminy, mojej oraz po polu sąsiada. Razem z
thority +1986
Jeżeli Wyspy Owcze strzelą dziś nam gola, to losowy plusujący mirek (nie z czarnej listy) dostanie 2137 zł.
#mecz
#rozdajo
#reprezentacja
#mecz
#rozdajo
#reprezentacja
Ej jako, że nudy, to może napiszecie jakbyście poparowali inaczej uczestników tej i innych edycji?
Moje typy:
Pyśka i Ketchup. On ma dwie lewe ręce więc by nie było herbatek ani śniadania do łóżka. Było by za to piwerko i meczyk, wiec mogli by sobie oglądać i się do siebie nie odzywać. Plus siostra, ze szwagrem by Pyśkę utemperowali i by wpadała raz na czas, a tak to by mieli oboje święty spokój.
Aga i Adam. Ona się tak nastawiła na ten ślub przed faktem, że by się chętnie do niego przeprowadziła, a może i on by poczytał ogłoszenia na myśl o mieszkaniu w lesie bez mamy.
Piotr i Iga z zeszłej edycji. To by była para idealna, dwa toksyki stworzyłyby mieszankę wybuchową.
Ale nie wiem kto dla Doris ¯\_(ツ)_/¯
:(