Aktywne Wpisy
DFWAFDS +189
#przegryw koliedzy wczoraj pisałem że uderze do julki z pracy i zapytam czy ze mną wyjdzie gdzieś sobie. Podszedłem do takiej jednej co wydaje się huopu sympatyczna. Zrobiłem tak jak napisał @K-S- i chciałem zaprosić na pizze.
Pytam, "co robisz w piatek po kołchozie, może pójdziemy na pizze i jakieś alko" a ona "ok, tylko nie w piątek tylko w sobote ma czas" i umówiony huop jest na sobote popołudniu. Coś za
Pytam, "co robisz w piatek po kołchozie, może pójdziemy na pizze i jakieś alko" a ona "ok, tylko nie w piątek tylko w sobote ma czas" i umówiony huop jest na sobote popołudniu. Coś za
TrexTeR +6
Pytam się, bo jestem ciekawy - czy tylko u mnie w domu mówią „słychać” w sensie czuć jakiś zapach?
Np. ktoś może powiedzieć, że "słychać spalenizną w domu”, co oczywiście oznacza "czuć spalenizną w domu”.
Podlasie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#podlasie #jezykpolski #kiciochpyta #bialystok
Np. ktoś może powiedzieć, że "słychać spalenizną w domu”, co oczywiście oznacza "czuć spalenizną w domu”.
Podlasie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#podlasie #jezykpolski #kiciochpyta #bialystok
Co kupić bratu na prezent w ramach podziękowania za wielokrotną pomoc?. Jest mechanikiem samochodowym. Naprawiał mi nieraz motor o ile te grubsze sprawy to mu dałem kasę ale było sporo takich napraw na 1-2 godziny gdzie nawet dal swoją część która się zepsuła a akurat miał zapasową bo kiedyś też miał ten motorek.
albo coś z kompem mi pomógł naprawić.
Czuję że go trochę za bardzo wykorzystałem i zawracałem gitarę. Bo było tego kilkanaście rzeczy przez ostatnie 2 lata a kasy nie chciał i odmawiał.
Będziemy za niedługo odwiedzać Polskę to myślałem żeby kupić kilka sesji na gokartach bo ja i on to lubi.
Raczej sprzęt do serwisu samochodów w większości już ma skompletowany także to odpada.
Ewentualnie myślałem jeszcze żeby wynająć rowery downhilowe gdzieś w Bieszczadach bo mamy niedaleko i za moje pośmigać jak za dawnych czasów.
#pytanie
#prezent
#prezenty
#braterstwo
#logikaniebieskichpaskow
#rodzina
#niewiemjaktootagowac
Właśnie, strzelnica. To jest konkretny pomysł, dzięki.