Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#bekazpisu #ekonomia #gospodarka #bekazkatoli
Komentarz usunięty przez autora
@Fan_Morawieckiego:
Zrównałbys wykopową elitę 15k do plebsu i dużo byś się nie pomylił xd
@Fan_Morawieckiego: Czyli akceptujemy, powiedzmy, Obajtków, ale nie akceptujemy lwiej części wykładowców akademickich? No genialny pomysł xD
Wtedy jak ktoś by chciał żeby jego głos się liczył, to by sobie te zagadnienia z 1000 pytań przestudiował. Coś na wzór prawa jazdy.
https://300gospodarka.pl/news/ponad-22-tys-zl-brutto-miesiecznie-tyle-trzeba-zarabiac-aby-byc-w-top-1-polakow
artykuł sprzed roku , ale pewnie sam procent dalej mniej więcej ten sam, czyli ponad 20k to zarabia mniej niż 2 % (brutto, a netto to pewnie solidny 1%), siłą rzeczy pozostałe 98% nie może być patologią
@buysy: To już nie jest XIX czy XX w.
Komentarz usunięty przez autora
dzisiejsza polityka jest w 95% oparta na emocjach
gdyby wymóc edukację nt funkcjonowania państwa w jakimkolwiek stopniu to te proporcje wyglądały by normalniej
W moim komentarzu nie odnosiłem się do tych 20k, ale generalnie do dochodu. Jak dla mnie możemy równie dobrze przyjąć 6k brutto miesięcznie.