Wpis z mikrobloga

@Reck: Pamietam jak za dzieciaka grałem po 1-2h dziennie w metina.
Z 4 lata temu z sentymentu zagrałem na jakimś privie i poszukałem gildii.
Gadam z członkami na discordzie i pytają się ile gram: to mówię ze od pon do piątku może nawet 4h a weekendy jak wolne to więcej.
Stwierdzili ze za mało XD
  • Odpowiedz
pewnie jeszcze bycie w takim klanie polega na #!$%@? skał na rozkaz

@Reck: akurat to jest normalne w grach typu rust, ark czy eve online, że trzeba farmić. Właśnie najgorzej jak przyjdzie Kowalski który ma właściwie #!$%@? w to, że wpakował się w grę z trybem pvp hardcore i marnuje wszystkie twoje zasoby lub nie ogarnia tak, że przy pierwszej defensywie przez niego rozjebują ci cała bazę. Może wymaganie typu
  • Odpowiedz
@vCertus: no spoko, co kto lubi. Ja tam grając solo duo czy trio nie muszę prawie w ogóle farmić bo wszystko co potrzebuję mam zabijając ludzi albo biegając po monumentach ale jeżeli ktoś chce spędzać wolny czas nawalając node'y dla "lidera klanu" z kompleksem wyższości to droga wolna
  • Odpowiedz
@Reck: w rusta nie grałem przyznam szczecze więc nie wiem jak to jest solo ale w Arku solo to co najwyżej zabijesz boba lvl 80 w kamiennej chatce, a o lepszym eq, dobrych dinosach czy walce z bossem możesz pomarzyć bo i tak po wylogowaniu prędzej lub później cię znajdą. Co do lidera z kompleksem wyższości to widocznie musiałeś na złych ludzi trafić ;P
  • Odpowiedz