Wpis z mikrobloga

@acidd: W sensie mikroblog jak da się na czarna listę tagi typu przegryw, blacpill i tym podobne próby usprawiedliwienia #!$%@? niektórych tutaj, to nawet spoko miejsce, ale główna to niczym nie różni się od sekcji komentarzy na jbzd XD
  • Odpowiedz
@AlexanderShulgin: politykę zablokuj to zobaczysz różnicę. Ja jak miałem przegrywowe zablokowane to dużej różnicy nie widziałem i tak przeglądam tylko gorące i Kononowicz. Jesteś normalny to nie zrozumiesz prób usprawiedliwienia #!$%@?. Psychoterapia nie pomaga każdemu a to, że będzie się miało odpowiednie zarobki i sylwetkę nie poprawia kontaktów z ludźmi.
  • Odpowiedz
@AlexanderShulgin: Główna to ściek totalny, 90% znalezisk to jakieś polityczne wysrywy czy szurskie teorie. Jakiekolwiek niepopularne opinie, bez znaczenia czy poparte dowodami, zawsze spotykają się z minusowaniem, podczas gdy te plusowane to jakieś poklepywanie się po pleckach prawaków, czy innych skrajnych oszołomów.
  • Odpowiedz
@Zaqwsxe: człowieku co się tak odpalasz odrazu to tylko internet i ludzie, są ważniejsze rzeczy na świecie, ja już dawno odpuściłem sobie politykę i inne wojny ideologiczne, kupiłem łuk i planuje się przeprowadzić na południe polski do lasu, żyjemy ułamek czasu warto go miło spędzić
  • Odpowiedz
btw to. działa w obie strony, myślisz że w jednej stronie są tylko mądrzy a w drugiej głupi?

@Avatar2000: ale weź pod uwagę proporcje. No sorry ale jeśli 99% pisowców albo konfederatów to debile to co poradzisz? 1 na 1000 pisowców jest normalnych, 1 na 500 skrajnych katoli jest normalnych. Spójrz na obrazek, myślisz że z kimkolwiek z tego zdjęcia mógłbyś normalnie porozmawiać jak człowiek?
Zaqwsxe - > btw to. działa w obie strony, myślisz że w jednej stronie są tylko mądrzy...

źródło: comment_16514098073sj869EutioDLQvbEj43Us.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Zaqwsxe: też mam babcie zakochaną w pis i już się z tym pogodziłem, długo starałem się ją w przekonać ale to nie ma sensu tacy są już starsi ludzie którzy nic nie mieli, nie mają, więc chociaż im pis dobrze zrobi, sam wiem jak patrzę po tych babkach i dziadkach jak teraz o cenach itp mówią że widać że może się mylili co do pisu że inni mieli rację co
  • Odpowiedz