Siema Mireczki, może ktoś miał podobne objawy i doradzi: posiadam używke xbox one x, która u mnie pochodziła jakieś 2 miesiące. Teraz jeżeli wciskam włącznik od razu po włączeniu kabla zasilającego to jest tylko dźwięk włączania, lampka się nie zapala i nastaje cisza :) Dopiero po odczekaniu paru sekund i włączeniu jest dźwięk, zapala się lampka po czym dźwięk wyłączania i lampka gaśnie.
Myślałem że to zasilacz, który podobno na rozruch potrzebuje więcej mocy więc jak padnie to podobno daje takie objawy, ale zasilacz wymieniłem a problem jest ten sam. Nie dogrzebywałem się przy rozkręcaniu do płyty głównej żeby zobaczyć stan elektroniki póki co. Ktoś coś doradzi czy tylko odsyłanie na serwis do speców?
posiadam używke xbox one x, która u mnie pochodziła jakieś 2 miesiące.
Teraz jeżeli wciskam włącznik od razu po włączeniu kabla zasilającego to jest tylko dźwięk włączania, lampka się nie zapala i nastaje cisza :) Dopiero po odczekaniu paru sekund i włączeniu jest dźwięk, zapala się lampka po czym dźwięk wyłączania i lampka gaśnie.
Myślałem że to zasilacz, który podobno na rozruch potrzebuje więcej mocy więc jak padnie to podobno daje takie objawy, ale zasilacz wymieniłem a problem jest ten sam. Nie dogrzebywałem się przy rozkręcaniu do płyty głównej żeby zobaczyć stan elektroniki póki co. Ktoś coś doradzi czy tylko odsyłanie na serwis do speców?
#xbox #xboxone #xboxonex