Aktywne Wpisy
Spośród #niebieskiepaski plusujących ten wpis wybiorę jednego, który będzie mógł pójść ze mną na wesele jako osoba towarzysząca 15 sierpnia w #krakow. Warunek konieczny to wiek 23-30 lat.
#rozdajo
#rozdajo
ElectroNICK +249
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Na FB Seba ma pełno ludzi, którzy byli juz w minimum jednym ,,biznesie,, na pozycji liderskiej i wyżej polegającym na utrzymywaniu prowizji za wyciąganie kapitału nowych ludzi. Wszystkie. Podkreślam wszystkie, firmy w których brali udział juz nie istnieją i pozwalały zarobić w 90% na nagananiu, a nie produkcie.
Dla legitymizacji biznesu, pokazania jego powagi i realności są: leasingi/wypożyczenia aut przed konferencjami (te konferencje to też jedna z form wyciągania kasy członków bo mozesz tam być albo za kilkaset złotych obligatoryjnie, by nie zostac wyalienowanym w grupie naganiaczy lub za darmo jeśli zwerbujesz odpowiednia ilosc nowych ludzi i ich kapitału, ktory w 90% wartości przepadnie :D), znane/medialne osoby (coś jak Pazura na pokazach garnków dla emerytów, które tam kasy nie wkładają, a jedynie dostają pieniądze za wizerunek), czasem różne sponsoringi sportowe, przynajmniej jedna rocznie konferencja w Dubaju;), przewijanie się tych samych od lat naganiaczy, którzy firmuja projekt wśród tłumu juz znanych sobie naiwniakow argumentując, że ,,oststnio oszukali mnie tak jak i was, ale tym rszem wyjdzie. Zobaczcie tego mercedesa, przeciez nie jest wirtualny,,.
Seba wejdzie, nakręci sie na evencie obietnicami, nigdy faktami;) bedzie mówił tylko o tym co będzie. Paliwa starczy mu na 2-3 miesiące do nastepnego zjazdu i albo (bedac naganiaczem niskiego szczebla piramidy) bedzie mu słabo szlo i zacznie powoli wygaszac reklamowanie tego, przeskoczy do kolejnego, albo pociągnie do następnego zjazdu zasilajac co miesiąc piramidę i obiecując sobie, że za miesiąc odbije sobie z nawiązką inwestycję bo zaprosi do tego syfu 100 osób;)
#sebcel
No i nieśmiertelne: "To NiE jEsT żAdnA Pi-Ra-Mi-Da!!! Pi-Ra-Mi-Dy mAsz w EgIpCieee!!".