Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +184
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +28
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

Połączyłem moje dwie dziwne rekodzielnicze pasje - malowanie galaktyk i złom zegarmistrzowski.
I nie wiem jak mając obie formy przed oczami już od lat, nie wpadłem na to wcześniej - przecież aż się prosiło żeby połączyć obie te pasje.
Więc tak, tym razem będę wyżywać się w taki sposób bo to nowa forma w której się zakochałem.
A rękodzielniczo dość szybko się nudzę powtarzalnością, więc cudownie wymyślić coś nowego co daje mi napęd do działania.
Co finalnie z tego będzie? Pojęcia nie mam.
Optuję za brelokami, albo ozdobą dla #cosplay ale finał prac zobaczycie innym razem - póki co to był mały eksperyment i próba. Próba którą powtórzyłem 10 razy i teraz nie wiem jak to ugryźć ¯\_(ツ)_/¯
A najlepsze jest to, że właśnie rozpakowałem paczkę od znajomego zegarmistrza koło którego stałem na targach i zrobiliśmy cudowną wymianę - on wziął jeden z moich świecących mechanizmów bo mu się spodobał a w zamian dał mi paczkę nieużywanego przez niego złomu.
Paczka siedziała u mnie 4 miesiące bo nie miałem pomysłu co z tym zrobić a tam co? Ponad 20 kwarcowych zepsutych kompletnych zegarków które mogę użyć właśnie w takiej formie. Uwielbiam takie wymiany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tym razem nie będę się rozpisywać więcej, dopijam kawę, uruchamiam myjkę ultradźwiękową i działam.
Miłego Mirasy!
#rozkminkrzaka #rekodzielo
źródło: comment_1651141100zVC26CIgcl1EbZGyHxyLKI.jpg
PobierzW sumie miło tchnąć w życie części które wylądowały w koszu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No a całość wypełniona tak jak pisałem transparentną żywicą tylko używam takiej o zwiększonej twardości.
źródło: comment_1651141684OQeITsjQiJ1rYZU7q5k2oV.jpg
PobierzNoszę się z zamiarem kupna drugiego telefonu bo mój stary oberwał mocno (ADHD w pełni i upuszczany telefon 10x w miesiącu xD) więc może to rzeczywiście czas żeby wziąć się za nagrania. W ten sposób miałbym od razu dwa różne ujęcia, łatwiej edytować, łatwiej też nagrywać - czemu w sumie nie.
Więc dzięki za pocisk do działania, potrzebuję czasem.
Nadaje sobie przywilej obejrzenia filmu jako jeden z pierwszych! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A i ewentualnego piwa we Wrocławiu.
@Pociongowy: ( ͡° ʖ̯ ͡°)