Wpis z mikrobloga

zaraz jadę do psychiatry z powodu mojej depresji mając nadzieję, że przedłuży mi on l4 które wcześniej miałem z powodu moich problemów z kręgosłupem. moja lekarka nie chce mi dłużej przedłużać l4 na kręgosłup ponieważ twierdzi, że mogę iść do lżejszej pracy. mam nadzieję, ze uda mi się załatwić to l4 na depresję, bo nie chce wracać do tego kołchozu, bo nie wytrzymuję tam psychicznie, jestem wykorzystywany do najgorszych robót i kierownik hali się na mnie znęca i drze na mnie morde przy wszystkich. stresuje się jak uj. plzz, powiedźcie co mam powiedzieć psychiatrze żeby zwiększyć maksymalnie prawdopodobieństwo wystawienia l4, bo nie wiem jak mam to rozegrać :/
#depresja #przegryw #pracbaza #zalesie #kiciochpyta
  • 4
@Mystoo: powiedz, że nie wytrzymujesz tam psychicznie, że masz ataki paniki na myśl wyjścia do pracy i w samej pracy też (opisz, jak to wygląda, możeszpowiedziećo dusznościach, drgawkach, itd). Możesz dodać, że w dni bez pracy wcale nie czuejsz się lepiej, ciężko ci wyjść z łóżka i generalnie nie mozesz sie zrelaksować, bo jesteś cały czas spięty na myśl o tym, że kolejnego znia będziesz musiał do pracy wrócić.
Wspomnij też