Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +90
Demonstracja antynatalistyczna się odbyła! Pozdrawiam. NIE GRAJ W RULETKĘ CZYIMŚ ŻYCIEM!
#antynatalizm
#antynatalizm
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
#ukraina #mcdonalds #wojna
Ładnie się zesrali, bo hurr durr Ukraincy.
Tylko nikt nie widzi, że McDonald właśnie sobie robi hajsy na
Stąd tym bardziej irytują te durne komentarze, bo żadnego sensu nie mają. Nadal można się obżerać w maku dowolnie i nie dać ani grosza na Ukrainę, wystarczy po prostu nie zamawiać tego burgera...
Robak - HURRRR DOBRZE ŻE BURGER KING JEST
xDDDDDD
@onpanopticon: panie, oni nie są od myślenia tylko od januszowania
Właśnie to jest obrzydliqe najbardziej, że stworzyli osobnego burgera z taką opcją, bo znajdzie się masa osób, która tego nie ogarnia i kupi tego burgera właśnie dlatego, a McDonald sobie na tym zarobi dodatkowa kasę. Burgera za 15,70 i 3zl z tego idzie ma fundacje xD
Pewnie jakby było na madgi i bombelgi albo kredyciarzy to by uszami klaskali XD
Na pride month i inne ogólnoświatowe akcje się nie zająkną nasi turbolehici, ale jak można pomoc sąsiadowi, któremu kacapskie śmiecie robią z kraju r--------l taki, że kamień na kamieniu nie zostanie, to nagle kwik i ból d--y, bo jak prywatna forma śmie śmieć wydawać pieniądze wg własnego uznania?
@Sqbfd: to już kanapki w
@Duszqable: No faktycznie, to zaawansowana sztuka. Jak ktoś tak prostych rzeczy nie ogarnia, to dziwię się, że w ogóle potrafi tam wejść, bo drzwi bywają większą przeszkodą umysłową.
A poza tym jak już ktoś kupi na nieświadomce to co za różnica. Widzi cenę, odpowiadała mu, to kupił. Gdzie pójdą zyski i tak nie jest w jego możliwościach. Prędzej byś się zesrał
na grupach wsparcia też była, a pewnie i jest jazda na wszystkich, którzy np. nie chcą dawać utrzymania za darmo, tylko za pracę/pomoc w domu xDD
@yupitr: no nie wiem, niektórzy już wtedy się obruszyli i ustawili polską flagę, bo Polak obywatelem drugiej kategorii ¯\(ツ)_/¯
@Sqbfd: Określenie mocno na wyrost. To zwykłe ruskie onuce są.
Mcdonalds przecież od lat organizuje akcje charytatywne na przykład od każdej paczki frytek przekazywali złotówkę na jakiś cel. Nie musieli przy tym nikomu wchodzic w d0pe