Aktywne Wpisy
Mam taki dylemat i w sumie trochę mi smutno. Poznałam super faceta na tinderze, bardzo mój typ, spotkaliśmy się kilka razy i uprawialiśmy seks. Mówił mi, żenie szuka związku i chce się bawić. Ja w sumie też byłam po ciężkiej relacji. Zawsze dawał mi bardzo dużo uwagi, ale od miesiąca przestał i niby faktycznie nie było go w Internecie, ale ostatnio mi napisał jak zaproponowałam spotkanie że długo nie będzie miał czasu
maikeleleq +1
Ktoś z was mirki korzystał z depilacji pastą cukrową? Jestem zarośnięty jak świnia przez co nie mogę się w pełni opalić na wakacjach XD Jak jest z odrastaniem włosa? Kiedys zgoliłem maszynką i odrastanie to było jedno wielkie piekło więc nie chcę tego powtórzyć xD #niebieskiepaski #depilacja
Nie wstydzcie się laski swojego wzrostu. Ja sama mam 170 wzrostu i uważam to za atut. Dzięki temu mam długie, szczupłe nogi (56 kg), oraz wiem że na starość będę wyglądać lepiej niż niższe koleżanki.
Pochodzę z wioski krasnali na Górnym Śląsku gdzie standardem jest 150-160 max u dziewczyny. Co chwilę przymiotniki "jesteś wysoka". Faceci nizsi ode mnie którzy mają coś do mojego wzrostu to dla mnie krasnale. Dużo mi pomógł wyjazd do większych miast,gdzie mój wzrost to standard.
Jestem przeciwniczka krytykowania facetów za brak wzrostu 180 ale każdego kto ma jakikolwiek problem z moim wzrostem nazywam krasnalem.
Stóp na szczęście wielkich nie mam - 39
Nie dajcie sobie wmówić że jesteście wysokie. Zmiencie miasto i od razu będzie dla Was lepiej.
I chodzę na szpilkach i obcasach bo je kocham. Nie noszę spodni ani legginsow :) znam swoje walory!
#rozowepaski #badoo #tinder #randki #zwiazki #niebieskiepaski
@SlonskoBaba: ale fikołek XD
W urzędach panuje kolesiostwo,nepotyzm. Sprawy nie są rozstrzygane obiektywnie bo petent okazuje się sąsiadem listonosza znajomej urzędniczki - idealne podsumowanie stronniczosci tego miasta.
Znajomy poznał z tego miasta laskę. Gdy przyjechał na domowke
Ogólnie myślę, że złoty środek to właśnie 190 dla faceta i 170 dla kobiety, dopuszczalne odchyły to 10cm, a więcej lub mniej to już przegranko.
Błąd, takie smukłe nogi w legginsach to mmmm, mmmm, mhmhmmm, ale bym ukuł (⌒(oo)⌒)
Btw, stopa 39 to nie jest mała stopa, "nawet" przy wzroście 170cm, który de fakto nie jest wysokim wzrostem, tylko w zakresie gorna stawka średniego.