Odezwa do wszystkich dziewczyn >=170 Nie wstydzcie się laski swojego wzrostu. Ja sama mam 170 wzrostu i uważam to za atut. Dzięki temu mam długie, szczupłe nogi (56 kg), oraz wiem że na starość będę wyglądać lepiej niż niższe koleżanki.
Pochodzę z wioski krasnali na Górnym Śląsku gdzie standardem jest 150-160 max u dziewczyny. Co chwilę przymiotniki "jesteś wysoka". Faceci nizsi ode mnie którzy mają coś do mojego wzrostu to dla mnie krasnale. Dużo mi pomógł wyjazd do większych miast,gdzie mój wzrost to standard.
Jestem przeciwniczka krytykowania facetów za brak wzrostu 180 ale każdego kto ma jakikolwiek problem z moim wzrostem nazywam krasnalem.
Stóp na szczęście wielkich nie mam - 39 Nie dajcie sobie wmówić że jesteście wysokie. Zmiencie miasto i od razu będzie dla Was lepiej. I chodzę na szpilkach i obcasach bo je kocham. Nie noszę spodni ani legginsow :) znam swoje walory!
@SlonskoBaba: chciałbym móc się wypowiedzieć ale jestem tam u swoich znajomych których nie uważam za zaściankowych homofobów ( ͡°͜ʖ͡°)
Myślę, że z takimi problemami zmaga się większość miast/miasteczek w Polsce. W moim mieście nie mam na co narzekać a jest blisko od tych wspominanych przez Ciebie tak więc zapraszam :D
@jogabonito00: Fakt, z Chorzowem to ja akurat mogłam przesadzić bo jak tak spojrzysz na to miasto to wypada o niebo lepiej + dużo daje silne skomunikowanie z Katowicami. Jest jeszcze jedna uwaga.Mowisz o znajomkach z Siemianowic. Siemianowice Siemianowicom nie jest równe. Takie Michałkowice lub Bytków wypada lepiej. Zapraszam do centrum - bez paralizatora w łapie nie podchodz.
Nie wstydzcie się laski swojego wzrostu. Ja sama mam 170 wzrostu i uważam to za atut. Dzięki temu mam długie, szczupłe nogi (56 kg), oraz wiem że na starość będę wyglądać lepiej niż niższe koleżanki.
Pochodzę z wioski krasnali na Górnym Śląsku gdzie standardem jest 150-160 max u dziewczyny. Co chwilę przymiotniki "jesteś wysoka". Faceci nizsi ode mnie którzy mają coś do mojego wzrostu to dla mnie krasnale. Dużo mi pomógł wyjazd do większych miast,gdzie mój wzrost to standard.
Jestem przeciwniczka krytykowania facetów za brak wzrostu 180 ale każdego kto ma jakikolwiek problem z moim wzrostem nazywam krasnalem.
Stóp na szczęście wielkich nie mam - 39
Nie dajcie sobie wmówić że jesteście wysokie. Zmiencie miasto i od razu będzie dla Was lepiej.
I chodzę na szpilkach i obcasach bo je kocham. Nie noszę spodni ani legginsow :) znam swoje walory!
#rozowepaski #badoo #tinder #randki #zwiazki #niebieskiepaski
A gdzie wady?
Myślę, że z takimi problemami zmaga się większość miast/miasteczek w Polsce. W moim mieście nie mam na co narzekać a jest blisko od tych wspominanych przez Ciebie tak więc zapraszam :D
Jest jeszcze jedna uwaga.Mowisz o znajomkach z Siemianowic. Siemianowice Siemianowicom nie jest równe. Takie Michałkowice lub Bytków wypada lepiej. Zapraszam do centrum - bez paralizatora w łapie nie podchodz.