Aktywne Wpisy
Anoncio2111 +56
Witajcie Miraski, chciałem się Wam pochwalić zdjęciem Saturna, które zrobiłem dosłownie kilkanaście minut temu zestawem teleskop (zwierciadło 8 cal)+ lustrzanka. Efekt taki sobie, ale i tak jestem mega zadowolony ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
WykopX +7
#bekazpisu #loty #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
aż zabrakło ci argumentów żeby to w jakikolwiek sposób to udowodnić, czy uprawdopodobnić.
Nie twierdzę, że strajk kontrolerów to działanie ruskich, bo nie ma na to żadnych dowodów. Co więcej, takie tłumaczenie jest na rękę skompromitowanym i nieudolnym politykom PiSu.
Są
@BarkaMleczna: Czytałem ten fragment kilka razy i nie jestem w stanie zrozumieć co chciałeś przekazać...
Mógłbyś to jakoś inaczej sformułować?
to tylko straszak-wytrych, który ma przykryć niekompetncję patałachów z rządu, którzy potrafią zniszczyć wszystko, czego się dotkną
Ja to wszystko rozumiem i w sumie odbieram podobnie. Problem w tym, że jedno wcale nie wyklucza drugiego.
Protest kontrolerów w sytuacji, gdy nasz kraj stał się lotniczym hubem do przerzutu uzbrojenia na Ukrainę wcale nie musi wynikać wyłącznie z niekompetencji kierownictwa
Są za to przesłanki do tego, żeby sądzić, że to zwykła propagandowa zagrywka PISu bo ten robił tak już wielokrotnie: oczerniał lekarzy rezydentów, oczerniał nauczycieli, sędziów i np. kobiety (ubeckie wdowy i resortowe dzieci).
Dopóki Kamiński czy tam Krawczyk
Dokładnie to samo napisałem i to
@BarkaMleczna: Tymczasem wykop w trakcie nagonki na lekarzy/sanitariuszy/nauczycieli/artystów/kobiety/ludzi z miasta/kogokolwiek innego… ( ͡º ͜ʖ͡º)
@slapdash: to nawet nie jest strajk po prostu zostali wyrzuceni z roboty.