Lincze ludzi którzy produkują tylko gówno posty i jeśli już nie szczekają to potrafią napisać co najwyżej Iksde iksde. Zapytaj tu kogoś o przepis to gówno się za tobą ciągnie w nieskończoność ¯\_(ツ)_/¯
@arinkao co za niespodzianka. Dzbana mam już od dawna na czarno. Od czasu do czasu szkaluję 500+ bo uważam, że ten program w takiej formie niszczy polską gospodarkę. To się do mnie przysrał że mu się te pieniądze należą (nie wiem czy to rodzic czy nastolatek, może mu chodziło o przyszłość?), coś zaczął #!$%@?ć o Korwinie, no #!$%@? xD To było jeszcze jak miał niebieski pasek. Teraz z braku atencji przywala się
@Defined: Od tego że wczoraj zapytałam jakiejś osoby o przepis a dziś weszłam na wykop i przeczytałam to co widzisz, od niej i innych ludzi. Przecież to jest towarzystwo które zwołuje się na fb żeby linczować innych. Tak z jednego trolla nagle robi się 10 jego wyznawców.
Zapytaj tu kogoś o przepis to gówno się za tobą ciągnie w nieskończoność ¯\_(ツ)_/¯
#afera #gotujzwykopem #arinkaofood #bekazpodludzi #gimbyszalejo
Olej sprawę i gotuj dalej bo aż miło popatrzeć na Twoje obiadki
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Przecież to jest towarzystwo które zwołuje się na fb żeby linczować innych. Tak z jednego trolla nagle robi się 10 jego wyznawców.
a i na diskord się teraz siedzi a nie na fb