@Reretos: Przecież zwyczajowo zawsze zakłada się, że starsza osoba powinna być bardziej ogarnięta i ona odpowiada za związek. Tutaj widzę robi się dla dziewczyny jakiś wyjątek. Jeżeli już ktoś powinien być skarżony za g---t to ona na nieletnim.
@Anon95: Starszyzna wioski która wydała ten wyrok została aresztowana według artykułu: "All the village council elders who ordered the revenge rape have been arrested," Więc ich pomysł zadośćuczynienia został uznany za niezgodny z prawem. Nie ma przyzwolenia jak widać na takie patologie wobec kobiet. Wyżej masz artykuł o chłopcu który w świetle prawa może odpowiadać za g---t.
W Indiach za s--s z nieletnią (17 lat) został aresztowany DWUNASTOLATEK. Według zeznań byli w związku.
#dyskryminacjamezczyzn
#pieklomezczyzn #indie
"All the village council elders who ordered the revenge rape have been arrested,"
Więc ich pomysł zadośćuczynienia został uznany za niezgodny z prawem. Nie ma przyzwolenia jak widać na takie patologie wobec kobiet. Wyżej masz artykuł o chłopcu który w świetle prawa może odpowiadać za g---t.
@CyfrowyD: Wiem. Podrzuciłem bo mi się też z absurdem skojarzyło.