Aktywne Wpisy
tiofen +413
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +183
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
Szukam czegoś nowego do zabawy bo mam za dużo terenówek.
Chciałbym zamienić LR Freelandera 2.0 diesel jak poniżej na coś nowego z jajem, może być cabrio, moto do 125cm3, youngtimer do ogarnięcia, łódka, łoś kuna, k---a, bóbr.
Wady:
-nie działa wiazka w tylnej klapie poza stopem(spięty na krótko z lampą)
- centralny zamyka dzrzwi kierowcy ale przy otwieraniu podnosi rygiel do połowy
-tłumnik końcowy ma zerwany wieszak
-parchy jak ma zdjeciu
-fotel kierowcy i pasażera przetarty
-zerwany przewód do czujnika abs prawy przód
-nie działa lampka na podsufitce
Zalety:
-nowe hamulce p/t
-nowe łożyska p/t
-nowe podpory wału
-nowe turbo
-nowe drążki
-podniesiony 8cm + na oponach 6cm
-nowa pompa paliwa + przewody
-swieży olej w silniku/skrzyni/dyfrze
-chipowany ma 145hp
-nowy rozrusznik
Auto do odbioru 2 tydzień maja jak odtrąbie wszystkie jazdy charytatywne z WOŚP ktore pokupowały wykopki.
Oc do 04/2023
PT do 08.2022
Na blacie 200k
Wymiana tylko na mirko, do połowy maja auta nigdzie nie wrzucam.
@Tonari_Totoro: z tej listy wybrałbym k---ę.
A czy był na przykład znak T30-h nie widzisz na zdjęciu
Nie pamiętam nazw dokumentów ale zakaz 2,5t na chodniku jest w zupełnie innym dokumencie ujęty niż anulowanie tego zakazu w przypadku znaku T-30
Komentarz usunięty przez autora
Na dodatek mam wysoki krawężnil pod domem co go troche dyskfalifikuje