Wpis z mikrobloga

#offroad #samochody #motocykle #motoryzacja
Szukam czegoś nowego do zabawy bo mam za dużo terenówek.
Chciałbym zamienić LR Freelandera 2.0 diesel jak poniżej na coś nowego z jajem, może być cabrio, moto do 125cm3, youngtimer do ogarnięcia, łódka, łoś kuna, k---a, bóbr.
Wady:
-nie działa wiazka w tylnej klapie poza stopem(spięty na krótko z lampą)
- centralny zamyka dzrzwi kierowcy ale przy otwieraniu podnosi rygiel do połowy
-tłumnik końcowy ma zerwany wieszak
-parchy jak ma zdjeciu
-fotel kierowcy i pasażera przetarty
-zerwany przewód do czujnika abs prawy przód
-nie działa lampka na podsufitce

Zalety:
-nowe hamulce p/t
-nowe łożyska p/t
-nowe podpory wału
-nowe turbo
-nowe drążki
-podniesiony 8cm + na oponach 6cm
-nowa pompa paliwa + przewody
-swieży olej w silniku/skrzyni/dyfrze
-chipowany ma 145hp
-nowy rozrusznik

Auto do odbioru 2 tydzień maja jak odtrąbie wszystkie jazdy charytatywne z WOŚP ktore pokupowały wykopki.
Oc do 04/2023
PT do 08.2022
Na blacie 200k
Wymiana tylko na mirko, do połowy maja auta nigdzie nie wrzucam.
T.....o - #offroad #samochody #motocykle #motoryzacja 
Szukam czegoś nowego do zabaw...

źródło: comment_1650610377zcOaCRwQORZJyF0MwB58ST.jpg

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SpalaczBenzyny witam Pana szeryfa xD zakaz parkowania pojazdami o DMC powyżej 2,5t w PL to jest komedia bo każdy znak T30 znosi ten zakaz xD
A czy był na przykład znak T30-h nie widzisz na zdjęciu
Nie pamiętam nazw dokumentów ale zakaz 2,5t na chodniku jest w zupełnie innym dokumencie ujęty niż anulowanie tego zakazu w przypadku znaku T-30
  • Odpowiedz
@Tonari_Totoro: Ja na poważnie :) Wiesz czego szukam, a jestem w potrzebie. A ty szukasz czegoś do zabawy :) Generalnie to moim V6 można sięn pobawić jeszcze zarówno na autostradzie jak i na wreck race ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@KLM13: ale ten Freelander wymaga blacharza przed zimą bo prógu z tyłu nie ma przy kole, jaki sens się pakowac w g---o? Sprzedaj tego swojego i weź że sobie kup normalnego. Ten niebieski w rapotrze wciąż jest do wyrwania za 12k po wszystkich remontach.
  • Odpowiedz
@KLM13: to ci pisze że ten niebieski to też wiadomo od kogo, jak go kupisz to pojeździsz 5 lat praktycznie bez wkładu poza olejem. A mój wymaga na już elektryka za 500-700, blacharza za 800-1200
  • Odpowiedz
Przynajmniej jesteś w porządku :) rozpatruje niebieskiego też :) po prostu Twój byłby prostrzy w ogarnięciu. wymianka i po krzyku :p
  • Odpowiedz