Aktywne Wpisy
kupa1231 +235
Ramadamadingdong +36
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz

prawdziwy pasjonat a nie te wyrwijgrosze pazerne
@xXxPu55ySl4y3RXxX lepsze było jak miał jakiegoś widza niepełnosprawnego który wysyłał mu gry ze
moze z 5 lat pozniej zaczely te przyglupy forsowac jakie to crt sa wspaniale do gier i zrobilo mi sie przykro ze wyrzucilem
no wlasnie glownie dlatego to wywalilem, wielka kobyla zajmowala caly stolik a gowno w
źródło: comment_1650551875ty20gBXHX5UiyIdx2iEyAY.jpg
PobierzZreszta w marketach az zawalone jest TV do 600zl ale jak on planuje 4K za 400zl nowy to powodzenia.
Nie stac na TV ale zebra na bilet, to kupuje PS5 a