Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +18
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
entgegen +283
#remontujzwykopem #budujzwykopem
Każą kłaść kładę,nie każą nie kładę :)
To się "wyreguluje". ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jednak dałoby się to rozwiązać lepiej, gdyby gość dał prowadnice kulkowe, które są grubsze i przez to sama półka jest węższa o 26 mm niż
.. a no racja. Da radę. Masz rację. Zmiana zawiasu by tu wystarczyła,.
- mnie rażą te prowadnice rolkowe, ale istnieją i jeżeli było to na ofercie/umowie i klientka się zgodziła - to ok.
- zawiasy widzę z Bluma - to na plus
- starał się dopasować słoje (nie jest idealnie, bo szukał podobnego, ale też nie dał "na pałę" tylko coś kombinował
- odstawienie zrobił z 2 x 18. Ładniej by wyglądało z klejonki 36 (czyli tak jak masz blat pogrubiony) ale to też nie jest ultra grzech
- góra ewidentnie z-----a, ale to jest błąd który jak wyłapał to powinien bezwzględnie poprawić zanim
@marcel_pijak: Też tak uważam, więc pewnie zawaliła komunikacja, skoro podesłała to jako przykład, że jej się coś nie podoba.
@marcel_pijak: Wyszukiwarka znajduje tylko "Fuszerki budowlane". Podeślij link.
Ci według ciebie jest tu źle zrobione?
Ewidentnie ten otwór ma być bez drzwiczek a to nie jest prosta sprawa żeby ścianki półki bez frontów zlicować z frontem.
I znowu... Jeżeli front miałby być na zewnątrz ścianek szafki to nie ma problemu a tu ewidentnie front miał wejść w ścianki boczne i wewnątrz ścianek być zrównane fronty że ścianką.