Aktywne Wpisy
Metylo +120
Chłopi pańszczyźniani 2.0
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Mawid_Dotyka +25
Chyba najdrozszy ładunek jaki wiozłem 24,500 czystej miedzi na kabelki, a w co dalej z-----------e ze starym trakcje i palicie otuline? #bekaztransa
Tylko jak mam do wydania 100zl na grę komputerową to wolę kupić planszówke te ciężko spiracic. Próbowałem z magią i mieczem wyszło średnio xD
Obecnie kupuje nowe gry ale tylko do 10zl jak Vampire Survivors czy Going Medieval. Czasem dam więcej ale tylko za ultra perełki jak Wiesiek 3 (30zl)
Ja
Producent dawniej na tym nie zarobił nie wiem jak teraz bo jest google music.
@przemyslaw-maczka: Ja mam netflxa i Amazon prime ale tam nic nie ma więc często kończy się torrentem. No nic próbowałem xD
To w sumie można powiedzieć że pół życia nie piracilem bo ściągałem z warezow :p
Albo gry stanieją do takiej kwoty.
200zl plus zagniot typu Assasyna to żart xD
@Niebadzlosiem: XD
E) grasz, bo grasz + masz hajs + lubisz ból d--y anonimów z neta = pirać dalej
@rysiekryszard: ale nie dorabiaj ideologii do bycia biedakiem( ͡° ͜ʖ ͡°) może się trzeba było więcej uczyć i byś teraz mnie zrozumiał dlaczego uważam ze bycie złodziejem jest niegodne?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dorabia jakąś historię do faktu, że zamiast kupić grę od producenta za xxx złotych po prostu ją piraci, czyli kradnie
Jeszcze trzeba zacząć ciuchy ze sklepu wynosić, bo przecież wielkie koncerny trzymają łapę na większości sklepów i to nieuczciwe, że chcą pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To powiedzcie mi które z tych rzeczy jest ok a które już nie :P Gdzie jest granica :P
a) piracenie na premiere
b) czekanie 10 lat az gra bedzie po 10zl z dodatkami i kupowanie
c) czekanie 15lat az dadze gre za friko w gogu czy innym epicu
d) kupowanie gier na konsole z drugiej reki z olxa i sprzedaz ich bez