Wpis z mikrobloga

@976497: obejrzałem dopiero kilkanaście minut i na razie nic takiego nie zauważyłem. Obejrzę całość to dam znać.

No i z tego co widzę to ma też obszerne analizy książki Bartosiaka więc tam może będzie coś merytorycznego
  • Odpowiedz
@wintar: coś w tym jest, idzie ostro w zaparte przeciwko całej obecnej polityce państwa i zachodniej Europy oraz powiela głupoty Mearsheimera jakoby Rosja była imperium i mogła brać udział w kształtowaniu geopolityki w Europie. Tak, jest wielkim imperium z gówna i kartonu, nie ma nic do zaoferowania poza surowcami i straszeniem bronią jądrową. Niech znika z EU i się brata z Chinami albo innymi mongołami czy hindusami. Ciekawe czy oni
  • Odpowiedz
@KolegaPatryk: Jestem na 20 minucie. To nowa jakość intelektualnego pato-streamingu. Warto było oglądać filmiki z Bartosiakiem żeby znać lore i teraz delektować się tym przedstawieniem. Dzięki Mirku za podrzucenie materiału ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@976497: @KolegaPatryk: niszczy merytorycznie jego książki, wytyka nieścisłości, różne błędy logiczne itd. Wgl jak można traktować Bartosiaka poważnie, skoro on ewidentnie pisze te książki pod tezę, a pomija wszystko co się nie zgadza z jego teoriami. Brak przypisów to kolejne XD
  • Odpowiedz
@hniedziela546:

niszczy merytorycznie jego książki, wytyka nieścisłości, różne błędy logiczne itd.

Jeśli to robi, to w którym momencie filmu z tego wątku to się zaczyna, bo na początku idą same epitety, a nie niszczenie (co zniechęca, by cokolwiek dalej oglądać).
  • Odpowiedz