Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +10
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

Tytuł:
Szybko, szybciej, najszybciej. Formuła 1 Sokolim OkiemAutor:
Mikołaj SokółGatunek:
sportOcena:
9/10ISBN:
9788382106275Wydawnictwo:
SQNLiczba stron:
608Obowiązkowa lektura dla każdego fana Formuły 1. Mikołaj Sokół w świetny sposób przedstawia historię tego sportu od samego początku do obecnych czasów. Wybierając kilkanaście wyścigów opisuje jak Formuła 1 zmieniała się na przestrzeni lat oraz wyjaśnia powody dominacji pewnych zespołów, wprowadzane modyfikacje techniczne i politykę tego świata.
Znalazłam dwa minusy. Po pierwsze książka jest lekko chaotyczna ale temu się akurat nie dziwię - ciężko przedstawić 70 lat motosportu na sześciuset stronach. Nie zmienia to jednak faktu, że ta pozycja to istna kopalnia wiedzy. Drugim minusem jest zbytnie rozpływanie się nad Lewisem Hamiltonem przez autora.
Polecam każdemu!
#bookmeter #f1 #formula1 #ksiazki #sportbookmeter
źródło: comment_1650280011M6kbqp3oVXVgVbUHcWrU7o.jpg
PobierzŚrednia ocena z Wykopu: ★★★★★★★★☆☆ (8.0 / 10) (2 recenzji)
Następne podsumowanie tagu: 2022-05-01 00:00 tag z historią podsumowań »
Kategoria książki: biografie, wspomnienia
Liczba
źródło: comment_1650288823BxqTCtpRUTatrvqzCkwtGU.jpg
Pobierz