Wpis z mikrobloga

• 178
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@1DVS_BSTD: zauważ, że to ty się obruszyłeś jak stwierdziłem, ze coś nie działa na tym badziewnym systemie xD u mnie działa, mnie to śmieszy ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@SheikTango: @art212: Macie też tak, że jak lubicie jakiś utwór, to potem nie ma go na komputerze i na odwrót? Od jakiegoś czasu nie mam na telefonie polubionych utworów z pc i nie mam polubionych utworów z pc na komórce ¯\_(ツ)_/¯

Dodatkowo tak jak u opa, puszczam piosenkę i czasmi nie pokazuje, że leci. Jak chce przewinąć/włączyć od początku utwór, aplikacja nie reaguje i piosenka gra dalej.
  • Odpowiedz
@t-mar: Szkoda, specjalnie dla tej funkcji kupiłem droższy model radia... Spróbuję jeszcze pobrać aplikację w wersji 8.6.98.900 z jakiejś strony z .apk, podobno w tej wersji ta funkcja jeszcze działała, chyba że źle przeczytałem.
  • Odpowiedz
@t-mar: No niestety, pewnie w końcu przy próbie zalogowania pokaże komunikat w stylu "nieznany błąd" i elo.

Używasz Spotify w trybie zwykłego BT Audio? Jeśli tak, to czy działa Ci przycisk na radiu do zapętlania oraz do odtwarzania losowego (głównie na tym mi zależy). U mnie te przyciski w tym trybie nie robią nic, działały jedynie w trybie Spotify.
  • Odpowiedz