Wpis z mikrobloga

90% z tego co mówi Ferrari to kłamstwa i na 99% oni tylko go chcieli zastraszyć bo w takim mieszkaniu nawet ktoś o umiejętnościach magicala zabiłby ferrariego maczeta... Tam było tylko jedno wyjście a napastników było dwóch tego nawet magical by nie s--------ł
#famemma
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dreamies931: @basilur: to może równie dobrze być wszystko xD on do każdej walki mowil ze wychodził ze złamana ręką a wykopki i tak łykną. Mieszkanie na oko może miało mac 70m2 i jedno wejście. Gdzie było 2 napastników z maczetami i Ferrari który się bronił gołymi rękoma... No to nie jest jakiś Lancelot żeby sobie ciosy maczeta nożem parował xD przyszli zadali kilka ciosów powiedzieli, że to ostrzeżenie
  • Odpowiedz
@The_Rainman: Oglądając ten wywiad u Wardegi miałem wrażenie, że on sam ma niezły ubaw z tego co opowiada. Dlaczego nie poszli do tego gościa, który go niby uratował zamykając drzwi do swojego mieszkania?
  • Odpowiedz
@The_Rainman: przeciez to rezyserka jak we wrestlingu, w dodatku jeszcze wypromowanie walki z Analem pewnie, i zrobienie jakiejs kosy. Farmazeusz kolejna ściema, a teraz moze jeszcze odbic wszystkie argumenty za tym, ze jest konfidentem. Panieee, ja prawilny, maczetami chcieli mnie zamordowac, wiem kto, ale nie powiem. Jakby ktos chcial zabic go maczeta, to juz by lezal w dziurze, a nie krecil blogaski. Tak samo jak zlamane haluksy, bo nie zrobil
  • Odpowiedz
@The_Rainman: czesciowo sie zgadzam ze to j---e farmazonem, ale to nie jest tak ze tak latwo jest kogos zabic we dwoch, to byly jakies pionki prawdopodovnie dostały zlecenie od kogos wyższego, mozliwe ze to ich 1 raz, stres zaczal dzialac nie mysleli racjonalnie i wcale im sie nie musialo udac, bo to nie bułka z maslem. Oczywiscie czysto teoretycznie jesli taka sytuacja sie w ogole odbyła
  • Odpowiedz