Aktywne Wpisy
Potworek69 +8
#wojna #ukraina #rosja No i jak to skomentujecie? Rosja chce pokoju z Ukraina I pokojowego rozwiązania konfliktu, między innymi z racji tego, że osiągnęli już swoje cele i mogą odbębnić sukces, a "pokojowy" zachod nadal wysyła ukraincom sprzęt, a do tego za tydzień F16 mają być.. To kto w końcu chce, żeby wojna nadal trwała? Rosja czy zachod? Ciekawe..
Adolf_Cartman +11
Cześć
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
Ale wziąłem pod lupę #lodz ... Miasto z ujemnym przyrostem ludności... zostały pojedyncze sztuki w nowych blokach, które będą oddane w 2022. Kto zapełnia te bloki? :D Gdzie Ci wszyscy ludzie wcześniej mieszkali? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda
@SadWimp: Ci którzy je kupili w latach 2020-2021, gdy stópki były niskie i jako tako ceny się trzymały.
Popatrz bardziej na planowanie nowych inwestycji względem lat wcześniejszych, jest ich zdecydowanie mniej a będzie to się jeszcze bardziej nasilać.
@Ogau: rynek pierwotny przyhamuje, rynek wtórny się umocni ( ͡º ͜ʖ͡º)
I tak to się powoli żyje w tych miastach.
@Ogau: no to nieźle się bogaci jak uzbieranie 100 tys. to problem nie do przeskoczenia XDDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
@SadWimp: Ukraińcy
A ty możesz podesłać te niezapełniony?
tu masz oddanie za rok, sprzedają chyba trochę ponad pół roku i sprzedali bardzo mało https://www.peira.pl/sp2