Rzadko piję, ale mam taki okres w życiu, że od czasu do czasu chciałbym się zwyczajnie upić i mieć spokój od gonitwy myśli. Problem w tym, że smak alkoholu, nawet delikatny, mocno mnie odrzuca. Czy jest jakiś w miarę niedrogi i mocny trunek, w którym nie czuć wcale lub czuć jak najmniej smak alkoholu? Próbowałem te różne Soplice smakowe i cytrynówki, ale nawet po większym spożyciu smak wciąż nadal mnie odrzuca.
@AnonimoweMirkoWyznania: może lepiej odwiedzić psychologa/psychiatrę? Zmuszanie się do picia alkoholu nie brzmi jak dobry pomysł, tak samo upijanie się żeby poczuć się lepiej, to droga w złym kierunku
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie powinienem tego pisać, ale #!$%@?. Wódka ze spritem + 3 plasterki zielonego ogórka (nie kiszonego!). Ogórek pochłania praktycznie cały aromat wódy i drink staje się niebezpiecznie pyszny.
ZazdrosnyKangur: Pójdź w #narkotykizawszespoko jak cywilizowany człowiek, a nie będziesz pił napoje ze zgniłych ziemniaków czy pszenicy jak pożal się Boże polak.
#alkohol #alkoholizm
Rzadko piję, ale mam taki okres w życiu, że od czasu do czasu chciałbym się zwyczajnie upić i mieć spokój od gonitwy myśli. Problem w tym, że smak alkoholu, nawet delikatny, mocno mnie odrzuca. Czy jest jakiś w miarę niedrogi i mocny trunek, w którym nie czuć wcale lub czuć jak najmniej smak alkoholu? Próbowałem te różne Soplice smakowe i cytrynówki, ale nawet po większym spożyciu smak wciąż nadal mnie odrzuca.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6259c5d23f42fa57cc3406dd
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Głupotą byłoby się zmuszać do jego wypicia.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua