Aktywne Wpisy

PozorVlak +400

MrMas +13
Jak powiedzieć chłopakowi że chce jechać do domu żeby sie nie obraził? Nie chce mi się u niego siedzieć bo śpi cały weekend, gra na konsoli i tak nic nei chce robić razem w sumie. Mam pracę inżynierską do napisania do końca miesiąca najlepiej, a on narzeka że nie poświecam mu czasu, a jak już razem jesteśmy to śpi. Ja dojeżdżam do niego godzinę xD co powiedzieć zeby się nie obraził i

źródło: comment_16499367521bTpdBcJiw10Ktn7zbNL7V.jpg
PobierzNie bez powodu stare porzekadło mówi, że katar nieleczony trwa 7 dni, a leczony tydzień (albo na odwrót). Zwykłe przeziębienia to infekcje wirusowe, na które nie ma lekarstw. Są środki minimalizujące symptomy, po to by normalni ludzie mniej cierpieli w domu, a reszta mogła n---------ć etat i nie rozsierdzić szefa.
Mi zawsze temperatura leci pod 40 ale nie zbijam dopóki nie przekracza 40.5, ogólnie czuję się jak g---o przez dwa dni a trzeciego jak nowo narodzony xd
Zastanawiam się czy mnie to kiedyś nie wysterylizuje (o ile nie zrobiła tego ospa wietrzna jak miałem 40 stopni przez 2 tygodnie i niczym nie szło zbić z leków w domu a lekarze niedostępni bo akurat zachorowałem w największą powódź końca XX