Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +391
O ile jeszcze przy poprzednich wyborach parlamentarnych konfa liczyła na to, że będzie w stanie zbudować coś na liberalnym, rozsądnym elektoracie, to teraz widać jak na dłoni zmiane kursu i to, że idą w totalną szurię, tradycjonalizm i zacofanie. Grają pod przejęcie elektoratu PiSu. Mentzen broniący PiSowców i połykający swój własny język - rzygać się chce jak się na to patrzy. Obrzydliwy oportunista, który pogrzebał swoje ideały i wypowiada bzdury, w które
Itslilianka +18
17 letnia siostry koleżanki się powiesiła. Z wyglądu była bardzo ładna. Nie zostawiła nawet listu. A mnie ciekawi czemu to zrobiła. Co siedziało jej w głowie... #depresja #samobojstwo #przegryw
Ogólnie to chciałbym przestrzec was przed zakupem jakichkolwiek rzeczy w Neonet. Złożyłem zamówienie na PS5 w środę 6 kwietnia a do dziś nie ma ani widu ani świtu po moim PS5. 8 kwietnia zmiana statusu na "Generowanie dokumentów - status ten oznacza, że wszystkie produkty z zamówienia są dostępne, a zamówienie czeka na wygenerowanie kompletu dokumentów.".
Ucieszony tym faktem spodziewałem się że w poniedziałek już przyjdzie moja konsolka. Co sie okazało, 11 kwietnia został dopiero nadany numer przewozowy dla kuriera a co najśmieszniejsze w środę 13 kwietnia dostałem jeszcze nowy odświeżony kod przewozowy.
Totalny cyrk w tym sklepie. Gorąco nie polecam NEOnetu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ps5 #playstation #playstation5 #gry #konsole #neonet
Komentarz usunięty przez moderatora
@budus2: Okazję włączają i wyłączają na bieżąco jak mają dostawy, dzwoniłem na infolinie i mówili że będą mieli nową dostawę 8 kwietnia. Więc od 8 kwietnia paczka dawno powinna u mnie być.