Wpis z mikrobloga

To i ja się wypowiem. W losowaniu trafił mi się bordo o rankingu <200 o bardzo konkretnych zainteresowaniach, więc uznałem, że z paczką nie będzie problemu. Oczywiście minęło sporo czasu, a bordo sobie mirkuje w najlepsze, a zrobienie paczki ma w dupie. Paczka była dość mocno spersonalizowana dla kogoś o takich zainteresowaniach i przez Ciebie ktoś inny dostanie coś, co go kompletnie nie interesuje, bo nie mam czasu na jeżdżenie w weekend po sklepach i szukanie czegoś zupełnie innego, tym bardziej, że to co kupiłem dla Ciebie też mi się nie przyda. Kwotę na prezent i tak przekroczyłem, a teraz muszę kupić drugi, zupełnie inny. Może w poniedziałek rano jeszcze dorzucę jakiś drobiazg, żeby nie wyszło całkiem do d--y, bo wtedy to mi będzie wstyd, że olałem sprawę. Możesz być z siebie dumny, bo z------ś sprawę nie tylko mi, ale też tej osobie, która tę paczkę dostanie. Łap bana i nie psuj ludziom zabawy.

A przy podsumowaniu przydałaby się jakaś statystyka z uwzględnieniem pozycji w rankingu, bo po losowaniu była gównoburza bordowych i innych prawilnych i jedynych tru wykopowiczów, że każdy wylosował nołnejma, a potem niektórzy z narzekających sami polecieli w c---a. Dziękuję.

#wykopoczta #oswiadczeniezdupy #listahanby
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kicioch: czego się spodziewać po takiej życiowej s----------e, która nawet nie potrafi napisać prostego "z------m, przepraszam", tylko wyzywa wzystkich od gimbusów i wstawia jakieś emotikonki w stylu " ;) " - jak gimbusy właśnie.
  • Odpowiedz
@Nietopesz: dla mnie nołnejmami są właśnie te niekóre bordowe chuje, które nie miały czasu wysłać paczki, bo musieli spamować wykopalisko, zeby z rankingu nie spaść....
  • Odpowiedz
@scapegoat: dobra rada na przyszłość - albo się coś robi na 100%, albo w ogóle. Zasada ta działa w wielu dziedzinach życia. Na cholerę się zapisywać do akcji, którą ma się w dupie?
  • Odpowiedz
@scapegoat: Nawet mi Ciebie nie żal. Nie potrafisz się przyznać do tego, że jesteś ignorantem (jak można nie zobaczyć tego spamu na pw i mirko...) i wyzywasz wszystkich wokół od gimbusów. Żadnej skruchy - tylko #cebula i słoma z butów wystaje.
  • Odpowiedz
@scapegoat: Miałem cię za ogara... Ale mam teraz za ogra..

Jeszcze sapy masz i kłamiesz. Napisałeś, że konto usuwasz, a dalej masz.

DLA MNIE JUŻ NIE ISTNIEJESZ PRZEGRYWIE
  • Odpowiedz
A przy podsumowaniu przydałaby się jakaś statystyka z uwzględnieniem pozycji w rankingu, bo po losowaniu była gównoburza bordowych i innych prawilnych i jedynych tru wykopowiczów, że każdy wylosował nołnejma, a potem niektórzy z narzekających sami polecieli w c---a. Dziękuję.

@Nietopesz: + za samo to.
  • Odpowiedz