Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +140
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
Querly96 +100
( ͡° ͜ʖ ͡°) https://marciniwuc.com/w-co-i-jak-inwestowac/
@affairz: przecież on się nie dorobił na szkoleniach i książkach tylko zaszedł wysoko w sektorze finansowym, był szefem jakiegoś TFI chyba?
Co do jego inwestowania, to ma kapitał, ma wiedzę, robi co chce. W książce/blogu/podcastach wyjaśnił dokładnie dlaczego tak robi. Portfel inwestycyjny ma jawny, także można obserwować co tam robi i wyjaśnia dlaczego. Jak ktoś umie lepiej, to nie musi go oglądać/słuchać/czytać bo po co?