Aktywne Wpisy
Kolanka +423
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
ja łagodnie uśmiechnięty spytałem się po czym wnoszą, że tak będzie skoro na ten moment raczej nic na to nie wskazuje no to się zasłonił, że TAK MU MUWIO PRZECIEZ SIE ZNAJO WIEDZO CO ROBIO
poczułem się trochę jak na pokazie garnków dla emerytów gdzie naganiacz zachęca do kupna szybko teraz zaraz zanim dotrze, że to jest bez sensu
#nieruchomosci #kredythipoteczny #coolstory
Właśnie niedawno podpisałem kredyt (na ofercie z lutego) i wziąłem doradcę z dwóch powodów. Po pierwsze dlatego, żeby mieć w jednej chwili aktualne oferty z wszystkich banków. Wcześniej chciałem ogarnąć to sam,
Obecnie rata przy opr. zmiennym nie tylko dogoniła tę przy stałym, ale znacznie ją przegoniła.
Zmień doradcę
Mają płacone prowizje od sztuki, a im tłustsza sztuka tym większa prowizja. Czyli za kredyt z opr stałym mają wyraźnie mniejszą premię niż za taki ze zmiennym. Więc będą wciskać zmienne bez wazeliny.
Praca naganiacza niestety tak wygląda - płacą tam najniższą krajową a cała reszta jest prowizją od sprzedaży. Więc jeśli chcesz zarabiać jakieś w
Juz sie tak panie nie rozkrecaj. Bo zalezy na kogo trafisz. Ja dwa lata temu trafilem na doradce, ktory stanowczo mowil, aby brac stale, bo mamy rekordowo niskie stopy i odradza zmiennne.
I druga sprawa, mialem pewien zonk z nieruchomoscia. Wykaz pomieszczen nie zgadzal sie ze stanem faktycznym. I jasno mi zasugerowal, ze duzo bankow tego nie lubi. Ale jesli chce, to oczywiscie "mozna to zalatwic", ale ostrzega mnie,
@wielki_fan21: Dzisiaj są dostępne nawet na 10 lat.
@marcpol: a od czego?
@jozef-dzierzynski: Głównie od kwoty kredytu.
Źródło?