Aktywne Wpisy
Pralko-suszarka +33
I kolejny przykład na to że klątwa istnieje (ง'̀-'́)ง
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i #!$%@?, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie #!$%@? zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i #!$%@?, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie #!$%@? zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło
ewa-myka +507
Oto niemiecka kampania przeciwko molestowaniu na basenach. Jak widać na załączonym obrazku, problemem są biali mężczyźni i chłopcy, którzy napastują ciemne kobiety i dziewczynki xD
#bekazlewactwa #niemcy #heheszki #4konserwy #niebieskiepaski #rozowepaski #lewackalogika
#bekazlewactwa #niemcy #heheszki #4konserwy #niebieskiepaski #rozowepaski #lewackalogika
Bo one uważają za mężczyzn tylko tych kolesi, którzy są na szczycie, są przystojni, coś osiągnęli. Całą resztę, głównie grupę mężczyzn pracujących w smrodowniach, totalnie dehumanizują. Wystarczy spojrzeć na kluczowy argument feministek na to, że żyjemy w "patriarchacie" - mężczyźni posiadają "środki produkcji na świecie". Czyli znów, odwołanie się do wąskiej grupy mężczyzn, którzy coś osiągnęli.
A to że przeciętny koleś ma 10x bardziej #!$%@? od przeciętnej typiary? Nic nieznaczący szczegół, didaskalia.
#przegryw #tfwnogf #stulejacontent #feels ##!$%@? #gorzkiezale #zalesie #gownowpis #blackpill
@matkobossco Ty jako kobieta żyjesz w baśniowym, cukierkowum świecie, przeto ci wybaczę. Jak ktoś cie uderzy na ulicy, wydrzesz się i typa nie ma bo przybiegnie 10 obrońców. Ogólnie zawsze ci przyjdzie ktoś na pomoc nawet nie za seks wbrew temu co się często zarzuca.
Twoja rola z której się wyzwoliłaś polegała na trwaniu przy mężczyźnie i umilaniu mu zycia
A czemu by miały? To ruchy feministyczne w końcu
Komentarz usunięty przez autora
A zmiana w mężczyznach zaszła dlatego, że kobiety o to