Wpis z mikrobloga

Troche wrócily chęci do grania - wczoraj poodbierałem zaległe nagrody za Praktyke na Torze - wpadło ponad 5mln - kupilem CLK GTR za 6.5mln i zaczalem meczyć ten wyscig we Włoszech za 485k / 15 okrazen / PP800 - 25 minut i wpada ponad 750k (z premia za czysty wyscig), czyli wyjdzie jakies 1.5mln na godzine - warto jeszcze trzaskać Tokyo (12 okrazen) i Le Mans (8 okrazen), w kazdym z tych wyscigow wyjdzie jakies 1.5mln na godzine z premia za czysta jazde, ale te Włochy sa najprostsze moim zdaniem, chocby dlatego, ze nie zmienia sie pogoda :)
#granturismo #ps5 #ps4 #gry
  • 14
@sm_m: zgadzam sie, mi tez sie podobaja - wprowadzaja element tsktyczny do wyscigu, pisalem tylko pod katem latwosci zdobywania kredytów :)

@advert: gram jak najbardziej dla przyjemnosci, nie gram dla chorego grindu, ale nie ukrywam ze zwiekszenie ilosci kredytow jest na plus, bedzie mozna sprawdzic fajne, legemdarne samochody jak chociazby ten CLK GTR :)
@lukasz_pudzian: dzisiaj rano sie pobawiłem, polecam jeszcze Nismo GT z 2017 roku - poustawialem mniej wiecej na 550km, 1800kg, opony srednie sportowe, jazda na jeden stop, mieszanka paliwowa 1/2 - glownym zagrozeniem jest drugie Nismo sterowane przez komputer, Acura jedzie na dwa stopy i nie da rady dogonic - skonczylem jakies 15 sekund przed Nismo, okrazenia na poziomie 2:13-2:15 :)
@M4ci3jS: przeciwnicy też niezłe klocki ciężkie, a gnają jak polonezem po obwodnicy... ja kombinowałem w drugą stronę - jakimiś lekkimi autkami pokroju ae86 (!) 808 kg i mocy ok 250 chabetów i z tego punktu wyjściowego kombinować. temat dosłownie rzeka bo prawie jak okręt ( ͡º ͜ʖ͡º) i jak widać WINCYJ POJEMNOŚCI i kilka krawężników w bagażnik to lepsza opcja ;)
@lukasz_pudzian: no właśnie próbowałem lżejszą opcję typu Impreza 22B, czy TT z 2014 roku - oba mają jakoś w okolicach 1100kg i 340KM i idzie to przejechać, ale mogą być problemy szczególnie na tej jebitnej prostej gdzie zostawałem w tyle, nadrabiałem na tej krętej części toru - Imprezą wygrałem o niecałą sekundę przed RX7 :)