#gry #kerbalspaceprogram Nowy teaser na temat KSP 2 Mamo, jak ja się tym jaram :D Byłem z KSP prawie od samego początku, jak widzę potencjał KSP to mam ciary :D
@dominowiak: Podoba mi się wizualnie, ale jakieś mam mieszane uczucia względem całej tej koncepcji podróży międzygwiezdnych - trochę za dużo science fiction jak na mój gust. Na pewno zagram na próbę, ale coś mi się wydaje że zostanę przy KSP1 + RO.
@salad_fingers: niby tak ale patrz na skalę układu z 1, w 2 ta skala będzie podobna jak nie jeszcze większa a oni chcą dodać drugi układ jako endgame i cel sam w sobie ( ͡°͜ʖ͡°) mi tak się podoba żeby tylko jeszcze dodali potrzeby typu tlen,woda i jedzenie + farmy hydroponiczne albo coś w ten deseń i można się bawić w wielkie statki kolonialne
@Kaiborr: Skala nie robi na mnie wrażenia, bo gram z Realism Overhaul, gdzie 9km/s delta-v (które w normalnym KSP wystarczy ci na przejażdżkę po połowie systemu) potrzebujesz na samo wejście na niską orbitę Ziemi. Z resztą, ten drugi układ gdzieś daleko - no fajnie fajnie ale co to wnosi tak naprawdę, poza tym że zamiast przyspieszenia czasu x10000 trzeba będzie zrobić x1000000?
Ale! Gdyby zbudowali sensowny system modów, tj. taki
Nowy teaser na temat KSP 2
Mamo, jak ja się tym jaram :D
Byłem z KSP prawie od samego początku, jak widzę potencjał KSP to mam ciary :D
Obcy? ᄽὁȍ ̪ őὀᄿ
źródło: comment_1649435672wUXgn0hphlVQABVDGaL1gW.jpg
Pobierz@dominowiak: Pamiętasz te czasy jak na jednym silniku 125kN dało się orbitę zrobić na luzie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale! Gdyby zbudowali sensowny system modów, tj. taki