Wpis z mikrobloga

Kiedyś siedzieliśmy zjarani ja kumpel i jego dziewczyna kompletnie skuta, i ja mówie. #!$%@? ciekawe jaki sperma ma smak nie musi być taka w #!$%@? zła przecież skoro laski to łykają nie? Ona tak siedzi zjarana w #!$%@? i mówi... Bardziej to ze jak tryska to prosto do gardła a w smaku to taka nijaka jest... Kolega tak siedzi #!$%@?ł coś ze słoikami bo w piniwcy u niego byliśmy i mówi... A mi #!$%@? nawet loda nie zrobiłaś nigdy xD i zaczeli się kłócić xD ładnie posłuchałem minute i poszedłem bo było mi niezrecznie ( ͡º ͜ʖ͡º) #narkotykizawszespoko #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NaczelnyAgnostyk: z tego ogólnie co usłyszałem on sie mocno #!$%@?ł z tego ze ona mówiła ze lodów poprostu nie robi bo sie brzydzi i potem nie potrafiła by go pocałować czy coś potem odszedłem wiec nie wiem jak sie dialog potoczył ale wchodzi na to ze on chciał loda a ona ze fu fu ja nie chce a jednak doświadczona w tycvh rzeczach i go kłamała ze nie robiła xD
  • Odpowiedz
@borgionv: Lepsze takie rozkimny niż jak kiedyś dał kolega jakieś nierozminialne gówno i kniliśmy... nie pametam już o co dokładnie chodziło ale było coś #!$%@? bez mozliwości sprawdzenia i dzieliliśmy się swoimi teoriami xD
  • Odpowiedz