Wpis z mikrobloga

@gupio: Podejrzewam, że to tylko zagrywka żeby ściągnąć głosy. Oni doskonale wiedzą, że inaczej nie są w stanie wygrać. Opcje dwie. Iść na starcie i przelicytować, albo zapędzić w kozi róg przeciwnika i patrzeć jak to wszystko jebnie. Wtedy na podstawie zmienionych nastrojów społecznych przejąć władzę.
  • Odpowiedz
@gupio: Czuję jaką musi czuć żenadę, gdy zniża się do tego poziomu ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nawet ściągnęli od pisu nadawanie viralowych ksywek "Prezes Drożyzna Glapiński"
  • Odpowiedz
jeśli myślicie, że z PeŁo mielibyśmy lepszą poltykę monetarną to patrzcie na to xd

@gupio: PO trzyma sie swojego elektoratu wyksztalconych z miast - hurr durr PO przegrywa bo nie ma przekazu do ludzi z prowincji
PO robi przekaz dla ludzi z prowincji - hurr durr PO przegrywa bo licytuje sie z pisem na populizm
  • Odpowiedz
Czuję jaką musi czuć żenadę, gdy zniża się do tego poziomu ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nawet ściągnęli od pisu nadawanie viralowych ksywek "Prezes Drożyzna Glapiński"

@czup: Ja podejrzewam ze wiekszos wykopkow byla za mloda by interesowac sie polityka w czasach kiedy PO wygralo wybory. Sam sie nabralem na obiecanki, polakow wracajacych zza granicy, lekarzy zarabiajacych jak trzeba, uzdrowienie sluzby zdrowia, koniec korupcji i zmniejszenie administracji.
On
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@gupio: ja wiem że to tylko pod publikę wideo. Ale teraz pytanie z innej beczki. Co zrobiło by po żeby zdusić inflację? Czy premier bankier Morawiecki nie był też doradca Tuska? Zwykle p---------e Donalda. Pamiętam to ich wspaniałe rządzenie. Niczym nie różnilo się od PiSu. Głosowałem na platformę 2 razy. Ani razu na PiS i z perspektywy czasu powiem tylko tyle. Nigdy nie zagłosuje już ani na platformę ani na
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@gupio: xD
Jak wykopek zaryzykuje, kupi akcje i straci - no stracił, życie.
Jak wykopek zaryzykuje, weźmie kredyt o zmiennym oprocentowaniu i straci - ejejej nie może być tak
  • Odpowiedz