Aktywne Wpisy
Tacho_ +31
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Davvs +687
#chwalesie bo to bardzo miła sprawa znaleźć kogoś #!$%@? w ten sam sposób
#oswiadczenie #jatylkozapisac #milosc
@Gulash2k: pińcet złotych za talerzyk, dlatego też ograniczyliśmy liste gości
Gratki <3 rób stream na wykopie
przemyślcie Alę, córka w żłobku w grupie ma ich... 5 ( ͡° ʖ̯ ͡°) bardzo popularne to imię w ostatnim czasie. Większość tych dzieciaków myśli że Alabe czy Alaer to ich imiona.
swoją droga, kilka lat temu dostałam tutaj od Ciebie radę, dzięki której nie poznałabym swojego obecnego przyszłego męża :)
PS ja też tu poznałam męża więc może powinnam zostać etatową wykopową swatą XD
etat na #mirekszukazony ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
@hu2jec123: pińcet złotych talerzyk, nadal chętny :D?
@MojaPieknaRoslineczko: a długo już czekasz?
@jatylkozapytac: (。◕‿‿◕。)
Nie dawaj wykopkom złudnej nadziei...na związek.
To strasznie tak z nas kpić. Dowody?
@jatylkozapytac: Park Śląski w Chorzowie. Dawniej Wojewódzki Park Kultury i Wypoczynku im. gen. Jerzego Ziętka. Nie ma czegoś takiego jak "park chorzowski".