Aktywne Wpisy
AyDeeKay +6
Wie ktoś jak zapobiegać parowaniu szyb po wejściu do auta? Rano przy lekkim przymrozku, po użyciu odmrażacza wchodzę do auta i w dosłownie minutę po wejściu mam całą szybę zaparowaną od wewnątrz, można to czymś załatwić żeby tak nie parowały? #motoryzacja #pytanie #samochody
Sark +13
Kto Waszym zdaniem naprawde zrobi porzadek z legalna i nielegalna imigracja?
- Pis 6.8% (105)
- Ko 29.1% (450)
- Kofederacja 41.6% (643)
- Trzecia Droga 7.5% (116)
- Lewica 15.0% (232)
Do tego bierzesz na 5 lat więc spokojnie dostaniesz hipotekę na stały procent
@PiotrFr: Nie wiem. Nie orientowałem się jakie są warunki uzyskania kredytu gotówkowego. Skoro Sebixy dostają chwilówki w parabankach to ja przy przyzwoitych zarobkach może bym był w stanie dostać kredyt gotówkowy w banku.
Po prostu kredyt gotówkowy jest najdroższy ale za to można go przeznaczyć na dowolny cel. A na większe wydatki są specjalne kredyty (hipoteczny, samochodowy, jacht, samolot czy co tam jeszcze)
Jeśli nie mieścisz się w te ramy to bank niechętnie na to patrzy. Jeszcze jakieś 10 czy 20k to nie problem ale 200 już tak. W tym wypadku bank nie ma żadnego zabezpieczenia i
Zarabiam poniżej dyszki, mam kartę kredytową na 50k + oferte kredytu na 200k mam normalnie. Kilka kliknięć i środki mam w tym samym dniu.
@pieczony-ziemniaczek:
@pieczony-ziemniaczek: Kredyt hipoteczny będzie znacznie tańszy. Bez problemu można znaleźć kredyt bez prowizji za przyznanie i bez prowizji za wcześniejszą spłatę. Ilość
@marcpol: Takie coś by mnie bardzo interesowało. Chciałbym wziąć jak najmniejszy kredyt mając np 60% wkładu własnego i nadpłacać go w każdym możliwym momencie, tak aby w max 5 lat pozbyć się zobowiązania.
@pieczony-ziemniaczek: W takim przypadku warto szukać ofert bez kosztów początkowych (prowizja lub ubezpieczenie utraty pracy). Warto też zwrócić uwagę na produkty dodatkowe, przy takim okresie kredytowania może się okazać, że oferty z wyższą marżą, ale