Aktywne Wpisy

TomgTp +53
Piję kawę i sram. 2w1 perfekcyjne( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file7154624144586858124
Pobierz
danielinho +140
Dzień dobry. Witam w tak pięknie zapowiadającym się dniu. Standardowo trzeźwi dają plusy, a najebusy śpią dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pora w drogę do najbliższej komisji wyborczej. Zachęcam wszystkich uprawnionych do głosowania o udział w wyborach bez względu na stronę polityczną której się trzymają.
Wszystkim życzę miłej i spokojnej niedzieli😉
Pora w drogę do najbliższej komisji wyborczej. Zachęcam wszystkich uprawnionych do głosowania o udział w wyborach bez względu na stronę polityczną której się trzymają.
Wszystkim życzę miłej i spokojnej niedzieli😉
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Tak sobie myślałem by sprzedać Nishane Ani, ale w sumie po za jednym razem z @Qtavon, nie wymieniałem się tu z nikim, o ile dobrze pamiętam. Trochę szkoda mi się zbywać kolejnego zapachu mimo że kompletnie go nie używam, dlatego wychodzę z propozycją wymiany:
Interesuje mnie tylko nisza, wymienię 3 zapachy które brałbym w ciemno, ale jestem otwarty na propozycje:
Tom Ford Noir de Noir
Tom Ford Noir Extreme (ten mi się już kończy a jedyne g---o z po za niszy które kocham)
M.F.Kurkdjian L'Homme À la Rose
Nishane Ani, ma bankowo 20ml (raczej trochę więcej), wartość flaszki 260zł. Mam pudełko i pocztówkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W komentarzu zdjęcie z wagą.
źródło: comment_1649186628iKw5qr6gWZCmAru6PmzmU5.jpg
Pobierzźródło: comment_1649186657DQfrnrCpv4pUgiQUZdqCau.jpg
PobierzPrawdziwych kolegów poznaje się na przemycie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
:)