Aktywne Wpisy
crystalek10 +5
mam pytanie do męskiej części:
czy ważne są dla was:
1. wykształcenie u partnerki
2. zawód/rodzaj pracy jaką wykonuje
pytam na fali zasłyszanej rozmowy bo w sumie temat dość interesujący.
#zwiazki #pytanie #niebieskiepaski
czy ważne są dla was:
1. wykształcenie u partnerki
2. zawód/rodzaj pracy jaką wykonuje
pytam na fali zasłyszanej rozmowy bo w sumie temat dość interesujący.
#zwiazki #pytanie #niebieskiepaski
ewa-m +30
#randkujzwykopem #slask
Blondynka, 34 lata, wyższe wykształcenie, wzrost 165 centymetrów, waga w normie - pozna bezdzietnego ( też nie mam dzieci, wynajmuję mieszkanie w centrum Częstochowy, mieszkam z kotem) pana o bystrym umyśle, lubiącego rozmowę, dojrzałego emocjonalnie, w podobnym wieku, zadbanego. Chętnie wymienię się zdjęciem na priv, nie szukam chada ale też nie spodoba mi się facet który nie wie do czego służy szczoteczka do zębów czy chodzi dziesięć lat w jednym
Blondynka, 34 lata, wyższe wykształcenie, wzrost 165 centymetrów, waga w normie - pozna bezdzietnego ( też nie mam dzieci, wynajmuję mieszkanie w centrum Częstochowy, mieszkam z kotem) pana o bystrym umyśle, lubiącego rozmowę, dojrzałego emocjonalnie, w podobnym wieku, zadbanego. Chętnie wymienię się zdjęciem na priv, nie szukam chada ale też nie spodoba mi się facet który nie wie do czego służy szczoteczka do zębów czy chodzi dziesięć lat w jednym
Gdyby ruscy użyli tej samej logiki, to przyprowadziliby parę facetów lubiących seks i powiedzieliby: "Widzicie, feministyczne mazgaje? Oni lubią seks, więc wy nie powinnyście lamentować na nasze gwałty, tylko brać z nich przykład i dobrowolnie się nam oddawać".
#rakcontent #bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojsko #wojna #dyskryminacjamezczyzn #pieklomezczyzn
Komentarz usunięty przez moderatora
@eschatoestetyzm: tu upadły raczej twoje urojenia, w które głupio wierzyłeś.
Maski to opadły z lewicowych mord, które tyle krzyczą o równouprawnieniu, a jak przychodzi wojna, to usprawiedliwiają zamordyzm wobec mężczyzn tym, że jakieś kobiety poszły do wojska dobrowolnie.
@Takemura: nie, oni zachowują się normalnie. To ty zachowujesz się jak ostatni dzban, skoro bronisz wysyłania mężczyzn siłą na śmierć i przeciwników tej patologii nazywasz "soyboyami".
Komentarz usunięty przez autora
@Arriva: część na pewno. Inaczej nie wprowadzaliby przymusowego poboru.
@Arriva: jednak z jakiegoś powodu Ukraińcy wprowadzili zakaz wyjazdu dla mężczyzn. Poborowych tam biorą do walki i są oni po prostu kontrolowani przez resztę.
A to, że są niebezpieczni to fakt, przecież niedługo przed wojną jeden Ukrainiec z poboru
@skitarii: Interesuje mnie jedna rzecz - rozumiem, że zgadzasz się na przyjazd dodatkowego miliona osób do Polski?
@M4rcinS: nie miałbym nic przeciwko, skoro pół miliona Ukraińców wyjechało z Polski na wojnę.
Do tego ograniczyłoby to konieczność wydawania kasy na socjal dla uchodźców, bo faceci robiliby na swoje rodziny, a to głównie w męskich zawodach brakuje pracowników.
@eschatoestetyzm: jakie maski? od kiedy prawaki od "chłop to ma być chłop" zabiegają o równość kobiet i mężczyzn? Jeżeli ktoś wskazuje na absurd tej sytuacji, to ludzie świadomi co by się działo gdyby bylo odwrotnie i to kobiety państwowym przymusem pozostawałyby w piekle wojny, a mężczyźni byliby ewakuowani jako priorytetowi uchodźcy razem z dziećmi
@skitarii: Dlaczego mężczyźni mają robić na swoje rodziny?
Komentarz usunięty przez autora
W dodatku - czy Ukraina jest lewackim krajem gdzie wszędzie ten wredny feminizm i równość płci?
Czy wręcz przeciwnie i bliżej im do konserwatywnych wartości gdzie chłop to ma być chłop, a nie #!$%@? w rurkach, a baba to jest słabsza to może uciekać?
Konserwy same się orają. W prawdziwie równym kraju, do armii szły by kobiety i mężczyźni,
@niochland: #!$%@?, jak narazie lewaki nie potrafią nawet postulować równego wieku emerytalnego