Aktywne Wpisy

Need +297
#usa #trump #antykapitalizm
wykopki klaskają uszami na, mówiąc waszym językiem, teatr dla gojów takich jak wy jak trump rzuca jakieś hasła z wojen kulturowych, a prawdziwa twarz tej władzy jest na tym zdjęciu
wykopki klaskają uszami na, mówiąc waszym językiem, teatr dla gojów takich jak wy jak trump rzuca jakieś hasła z wojen kulturowych, a prawdziwa twarz tej władzy jest na tym zdjęciu
źródło: image
Pobierz
mickpl +144
Nie no wspaniałe mamy to "ministerstwo rozwoju i technologii" XD
Polska została wrzucona przez USA w Tier 2 jeśli chodzi o zakupy chipów do AI czy datacenters, czyli potraktowana jak kraj trzeciego świata.
Mamy np. limit 50k chipów na takie H100 od Nvidii na dwa lata. A więc w Polsce nie powstanie żadna rodzima firma z prawdziwego zdarzenia zajmująca się AI czy sprzedawaniem mocy w chmurze.
Zamiast
Polska została wrzucona przez USA w Tier 2 jeśli chodzi o zakupy chipów do AI czy datacenters, czyli potraktowana jak kraj trzeciego świata.
Mamy np. limit 50k chipów na takie H100 od Nvidii na dwa lata. A więc w Polsce nie powstanie żadna rodzima firma z prawdziwego zdarzenia zajmująca się AI czy sprzedawaniem mocy w chmurze.
Zamiast
źródło: at
Pobierz

#nintendo #nintendoswitchdeals
@bronx
Dokładnie tak jak mówicie koledzy. Nie wiem co ten Switch w sobie ma no ale coś w sobie takiego właśnie ma ( ͡° ʖ̯ ͡°) a na Mass Effecta ciągle liczę. Może kiedyś się doczekam.
@why1sthat: starość, a raczej dzieci, które są za małe jeszcze, żeby ze mną pograć. switcha wyciągam z docka, gram 20 minut, usypiam i działam dalej.
ale prawie skończyłem remaster turoka 2 właśnie, nie wiem jak myśmy to na n64 z kuzynem skończyli, sadystyczna gierka.