Aktywne Wpisy
Ludzi, którzy twierdzą, że samochód w mieście jest niepotrzebny i można bez niego prowadzić normalne życie powinno się pokazywać w cyrku pomiędzy gorylem a jego odchodami.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
Lolenson1888 +525
Mówcie co chcecie, najlepszy polski komentator obecnie.
Nadąża za wydarzeniami na boisku, rzuca ciekawostkami. Płynny komentarz z nutką ironii.
Nalepką na ubikację jarają się tylko Mariusze
#mecz
Nadąża za wydarzeniami na boisku, rzuca ciekawostkami. Płynny komentarz z nutką ironii.
Nalepką na ubikację jarają się tylko Mariusze
#mecz
Dobre miejsca na pierwszą randkę na tinderze? Najbardziej oklepane miejsca typu kawiarnia nie zbyt mi pasują, bo nie piję kawy. Obiad jest trochę dziwny na pierwszą randkę. Przyznam, że sam lubię spacery w cichych miejscach, ale zakładam, że różowa będzie się bać iść na spacer do lasu z randomem xD
#tinder #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #pytanie #zwiazki #randki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6245daf6ddbaf3b984e3094d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Ja uwielbiam zabieranie na spacer szczegolnie jak #!$%@? jak 102, ale nieee idziemy na spacerek bedzie romantycznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mirka007: Ja tam nie ogarniam co ludzie lubią w kawiarniach. Jak dla mnie trochę sztywna atmosfera. Ale niektórzy lubią. Osobiście preferuję pub/bar lub spacer w parku. A w moich okolicach wiejskich to maczek jest dobrym wyborem.