@KniazZvyrdas: nie mogę przecież pytać kto jest najlepszym trenerem naszej reprezentacji, bo celowo pominąłem go w ankiecie, bo rzeczona ankieta nie miała by sensu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KniazZvyrdas: Boniek i Majewski byli chwilę, gdyby anietka pozwalała na więcej miejsca pewnie bym ich dał, ale oczywiście najlepszym polskim trenerem był Kazimierz Górski ( ͡° ͜ʖ ͡°) jeden z nielicznych polskich trenerów którzy zrobili jakąś karierę poza ekstraklapą i także tam odnosił sukces
@MrGerwant: Beenhakker z Portugalią wygrał, faken nie, i to mimo tego że ten pierwszy miał w kadrze Matusiaków i Rasiaków, a nie Robercików i Milików jak Nawałka ¯\_(ツ)_/¯
@MrGerwant: Zresztą Holender awansował do MŚ z Trynidadem, Nawałki nikt poza Polską nawet nie chciałby zatrudnić. Możnaby też wymieniać sukcesy Beenhakkera w piłce klubowej, tam w ogóle nasz rodak nie ma podjazdu.
Jakie fajne śniadania robicie sobie do pracy poza kanapkami? Szukam inspiracji bo już te buly mi się przejadły. Niestety nie może być to nabiał ani owsianka, pochwalcie się #pracbaza #praca #jedzenie #gotujzwykopem #januszex
@sindram: Potężny Leo.
Selekcjoner: Leo
Możnaby też wymieniać sukcesy Beenhakkera w piłce klubowej, tam w ogóle nasz rodak nie ma podjazdu.