Aktywne Wpisy

wykop +45
🎉 Mamy dobrą wiadomość! 🎉
Uruchomiliśmy nową funkcję: grupowanie powiadomień! Wasze powiadomienia będą teraz bardziej przejrzyste i uporządkowane. Zamiast wielu pojedynczych powiadomień, których nie sposób wszystkich przejrzeć, podobne informacje – na przykład te z tych samych tagów – będą zgrupowane w jedno powiadomienie. To oznacza wygodniejsze i szybsze zarządzanie powiadomieniami.
Zmiana ta powstała dzięki Waszym sugestiom i jest kolejnym krokiem w ulepszaniu serwisu. Zapraszamy do jej testowania i sprawdzenia, jak działa w codziennym
Uruchomiliśmy nową funkcję: grupowanie powiadomień! Wasze powiadomienia będą teraz bardziej przejrzyste i uporządkowane. Zamiast wielu pojedynczych powiadomień, których nie sposób wszystkich przejrzeć, podobne informacje – na przykład te z tych samych tagów – będą zgrupowane w jedno powiadomienie. To oznacza wygodniejsze i szybsze zarządzanie powiadomieniami.
Zmiana ta powstała dzięki Waszym sugestiom i jest kolejnym krokiem w ulepszaniu serwisu. Zapraszamy do jej testowania i sprawdzenia, jak działa w codziennym
źródło: Powiadomienia
Pobierz
drobne_na_taryfe +269
Zostawiłam dziś stówkę napiwku julce w podrzędnej burgerowni i nie żałuję niczego xD
Lokal pusty, siedziałam przy barze jedząc fryty i scrollując mirko. Wpada nagle taki szybki korpokamil w mokasynach, zamówił i usiadł. Mija kilka minut, chłop dostał bułkę, nie zdążył usiąść i wraca, od wejścia z mordą, że zamawiał bez cebuli. Julka na to wielkie oczy i duka, że nie chciał żadnych modyfikacji (wreszcie klasyczną scenkę z obsługi debila w gastrokołchozie miałam
Lokal pusty, siedziałam przy barze jedząc fryty i scrollując mirko. Wpada nagle taki szybki korpokamil w mokasynach, zamówił i usiadł. Mija kilka minut, chłop dostał bułkę, nie zdążył usiąść i wraca, od wejścia z mordą, że zamawiał bez cebuli. Julka na to wielkie oczy i duka, że nie chciał żadnych modyfikacji (wreszcie klasyczną scenkę z obsługi debila w gastrokołchozie miałam
źródło: temp_file3119468454447058439
Pobierz

źródło: comment_164862121755iHDp13YvAR6A5lBR4ZvZ.jpg
Pobierz@RzutKamieniem: dlatego go rosberg rozdeptał w 2016
Nie mniej jednak Hamilton to jest klasa kierowca, ale jak widac bez bolidu kótry objeżdza wszystkich na prostej (przypominam brazylie 2021 gdzie bez drs wyprzedzał wszystkich) to tylko kierowca ze srdoka stawki narazie objezdzany przez Rusela
@iredbox: Tak rozdeptał, że walka była do ostatniego wyścigu sezonu, a gdyby nie awaria w Malezji to oponiarz by wygrał xD
@iredbox : Pokonał go w 2016 o 5 punktów. Hamilton pokonał Rosbera w 2013 o 18 punktów, 2014 o 67 punktów i 2015 o 59 punktów.
Hamilton wygrał 3-1 w sezonach i 1334-1195 w punktach. Różnica w klasie jest wyraźna, można to nazwać poziomem wyżej albo pół poziomu wyżej ale jednak widać.
Trzeba być nieźle odklejonym żeby twierdzić że nie jest dobrym kierowcą xd