Wpis z mikrobloga

ale bez pardonu stwierdzam, że to kierowca o poziom wyższy od Vettela i Rosberga

@RzutKamieniem: dlatego go rosberg rozdeptał w 2016
Nie mniej jednak Hamilton to jest klasa kierowca, ale jak widac bez bolidu kótry objeżdza wszystkich na prostej (przypominam brazylie 2021 gdzie bez drs wyprzedzał wszystkich) to tylko kierowca ze srdoka stawki narazie objezdzany przez Rusela
  • Odpowiedz
dlatego go rosberg rozdeptał w 2016

@iredbox: Tak rozdeptał, że walka była do ostatniego wyścigu sezonu, a gdyby nie awaria w Malezji to oponiarz by wygrał xD
  • Odpowiedz
dlatego go rosberg rozdeptał w 2016

@iredbox : Pokonał go w 2016 o 5 punktów. Hamilton pokonał Rosbera w 2013 o 18 punktów, 2014 o 67 punktów i 2015 o 59 punktów.

Hamilton wygrał 3-1 w sezonach i 1334-1195 w punktach. Różnica w klasie jest wyraźna, można to nazwać poziomem wyżej albo pół poziomu wyżej ale jednak widać.
  • Odpowiedz
@iredbox: @Brzychczy: Hamilton jest świetnym kierowcom, ale średnio daje sobie rade z presją. Przez te sezony wszystkie sezony w Mercu miał rywalizację ze słabszym Rosbergiem i poza tym zwykle przewagę bolidu. Ogólnie w momencie kiedy jest zmuszony do równej rywalizacji zaczyna popełniać sporo błędów.
  • Odpowiedz
@iredbox: Przecież, gdyby nie Malezja to by Rosberg nie miał nawet szansy na wygranie tego mistrzostwa. W 2016 Rosberg miał najlepszy sezon kariery, a i tak ledwo wygrał, a w 2014-2015 dostawał totalny w------l.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@rassvet: @Brzychczy: @iredbox: no k---a tak jak nie lubię oponiarza to tak nie mogę mu odmówić talentu i umiejętności. Bolid to już swoją drogą, ale są kierowcy których wsadzisz w byle co i pojedzie git. Nawet jakąś taczką williamsa. Dobry bolid by mu nic nie dał jakby nie potrafił jeździć
  • Odpowiedz
Ja wiem k---a że nienawiść do Oponiarza na tagu jest gargantuiczna i sam go średnio lubię ale k---a
Trzeba być nieźle odklejonym żeby twierdzić że nie jest dobrym kierowcą xd
  • Odpowiedz