Aktywne Wpisy

ZygmuntJedyny +591
źródło: temp_file4764556946629765336
Pobierz
bibi__ +263
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
źródło: image_picker_244775A4-3602-4287-AF82-FE42790BC9AA-51464-0000188A9CBB5B2F
Pobierz

Tematyka gender oraz płciowość człowieka, która nie ogranicza się do p---s-w----a, jest ważnym tematem na praktycznie wszystkich uczelniach ze światowej topki.
Oczywiście prawaki, kuce, katole czy inne konserwole będą cisną bekę, że jak jak to tożsamość płciowa? jaka znowu płeć chromosomalna? Jaka znowu płeć psychologiczna. Paaaanie idź pan w uj z tymi pedaułskimi wymysłami, ja dziś muszę się n-----ć bo mecz leci.
Niestety dla konserw, temat nie jest poruszany tylko przez Juleczki, ale naprawdę jak wałkowany przez środowisko naukowe.
No, ale na wykopie widać niektórzy z jaskini wyszli może technicznie, ale umysł dalej tkwi w prehistorii.
Zwróćcie uwagę na poniższym zrzucie ekranu jaki odzew na chłopsko-rozumski komentarz
Oczywiście podejście typu: tylko p---s, tylko w----a, tylko chłop, tylko dziewczyna mają podejście osoby, które są jednocześnie antyszczepami, popierają Rosję i PiS xD
#bekazprawakow #neuropa
źródło: comment_1648619650QtHq51V8vKEPs2G2MjGZGj.jpg
Pobierz@Fifeczek: Skoro wiesz na czym polegają badania naukowe to czemu się nie zabierzesz za obalanie błędnego paradygmatu? Może nie Nobel, ale sławę i kasę masz murowaną.
źródło: comment_16486406385IgFt8LtA8Cz97T04pAlqx.jpg
PobierzBo się na biologii nie znam, jeśli miałbyś trochę oleju w głowie badania naukowe nie są prowadzone z tylko
Różnią się średnio. Mając mózgi wybranych losowo kobiety i mężczyzny szansa na poprawne wytypowanie jest lepsza niż rzut monetą właśnie ze względu na zależności populacyjne, ale dalece niższa niż 1. Innymi słowy, może się trafić zniewieściały facet i męska kobieta, którzy nigdy w życiu nie mieli wątpliwości co do swojej płci (być może dlatego,
@Fifeczek: Wiem, że się nie znasz. I dlatego bawi mnie, że zabierasz o niej głos. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak, tylko jednak w krajach anglosaskich tradycyjnie myśląc o płci "biologicznej" przyjęło się używać słowa "s-x", bodajże w niektórych oficjalnych dokumentach nadal występuje tylko ten wyraz, dopiero w późniejszym czasie w połowie XX wieku pojawił się nacisk na słowo "gender", ale to głównie w znaczeniu społeczno-kulturowym, czyli w zjawiskach, w których płci nie determinuje medyczne istnienie danego genu. Oczywiście znaczenie słów z biegiem lat się zmienia,
@ItsFine:
Przybliz w jaki sposob pasuje, w jaki sposob bada sie dopasowanie i w jaki sposob okreslony jest punkt odniesienia (= mozg kobiecy i męski).
To, że się nie znam na tyle aby pisać badania naukowe nie znaczy, że nie znam się na tyle
@Fifeczek: No właśnie to znaczy. Chcesz obalać biologię to obalaj, albo się znasz na tyle, żeby dostrzec błędy metodologiczne i mieć uzasadnione wątpliwości, ale nie i się doucz.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1648643583XZyZbjsPA3Hged5n2yTvnM.jpg
Pobierz@kficzou: "Czekam na dzień, w którym naukowcy potwierdzą to, do czego doszedłem chłopskim rozumem".
A w słowie bielizna zawarty jest kolor twoich gaci, i czego to ma dowodzić? xd
Ja obalam biologię? Ja wciskam ludziom, że są więcej niż dwie płcie?
@Fifeczek: Stoisz w sprzeczności do konsensusu.
Ależ ten dzień już dawno nadszedł. Dyskusja z transfilami jest o tyle gorsza niż z kreacjonistami, że ci drudzy nie mają żadnych pretensji do naukowości, tymczasem pierwsi owszem, co jest trochę śmieszne, a trochę straszne. Dla biologa "oko jest narządem nieredukulowanie złożonym" i "płeć jest wielowymiarowym kontinuum nieredukowalnym do binarnych kategorii" to stwierdzenia z tej samej
Rozwiń myśl :D uargumentuj
@kficzou: Wiadomo, nauka się myli, tylko wykopek odkrył prawdę o płci, ale lewicowe lobby nie pozwala mu jej głosić. Ja cię mogę zasypać badaniami potwierdzającymi moje stanowisko. Ty możesz zrobić to samo? Wątpię. xd